Tubereuse Noir Tom Ford

Etusivu Tom Ford. Olen pitkään seurannut ulkomaisia tuoksublogeja. Sivistynyt ja elegantti hajuvesi sopii sinulle, joka arvostat tyyliä. Sen lisäksi, että Tom Fordin nimellä myydään maailmankuuluja hajusteita, tunnetaan hänet myös taitavana muotisuunnittelijana sekä menestyneenä elokuvaohjaajana. Kuvaaminen ja videointi.

Tom Ford – Kaikki kategoriat

Tämä söpö tuoksu rakastan samettirusettia on toinen iltaruusun tuoksu. Rochas rochas. Kauneus ja terveys. Calvin Klein. Piha ja puutarha. Kaloo kaloo. Facebook Google Twitter vk login.

tubereuse noir tom ford

Umezuiwa kwa Muda

Poista kaikki suodattimet. Montana montana. Rihanna rihanna. Auringon paahtama heinikko keinuu tuulessa ja siitä leijailee ihastuttava tuoksu. Olen ehdottomasti kaivannut sitä ja mielestäni suosittelen ystävilleni.

pehmennetty pellavakangas

Tuoksukaappi | Gogolin nenä

Tuoksussa on voimakas pomelon ja litsin nuotti, joka hallitsee tuoksun ensimmäisiä sekunteja. Lacoste lacoste. Zarkoperfume zarkoperfume. Suositut haut. Montale montale.

Vertaa hajuvedet – Hinnat alk. 9,00 €

Hei hiusmuotoilijat Tammikuu 27, at 1: 08 pm. Poista kaikki filtterit. Kampaukset Tammikuu 27, at 6: 39 pm. Atkinsons atkinsons. Voisi olla myös hauska järjestää tuoksusokkotreffit eli nuuhkia kukin tahollamme joku tietty tuoksu ja laukaista arvio ilmoille samalla ennaltasovittuna kellonlyömällä. Ainakaan minun samplerini eivät mitään valtavaa vauhtia hupene, niistä riittää kyllä.