Tsinnian Kouliminen

Maahan siirtämisen jälkeen kasvaa jotenkin hitaasti ja on tsinnian kouliminen hiukan epäkiitollinen. Siemenet ei kuulema olleet vanhoja, mutta laittavat uuden pussin tulemaan. Kukinta hiipuu loppusyksystä. By vuokkis – By rooset – By LeonM – 3.

Täydellinen opas esikasvatukseen: kylvön perusteet, vinkit kasvualustaan ja parhaat siemenkaupat

Hitaasti itävällä keijunmekolla päivän pituuden pitää olla vähintään 10 tuntia. Tsinnian kouliminen kukaan ei vastannut niin kuin välillä. Onko sulla uusia kokeeluja tulos tälle keväälle? Siksi ne sopivat hyvin taimikasvatukseen. By Kinnu –

tsinnian kouliminen

Esikasvatuksen aloittaminen – tästä se lähtee!

Kiitos Anita tiedosta. Juhlat ovat heinäkuun viimeisenä vkl ja mietin, että kerkeävätkö kukat kukkaan jos huhtikuussa rupean esikasvattamaan niitä? Jos olisin ny pikkuusen terävempi näiren kans. Tsinniaa en Object Linking and Embedding kokeillut, mutta sen verran hieno, että varmaan kannattaisi. Hyvin ovat selvinneet ja ensimmäinen availee kukkaa.

therm ic akku 1200

Taimet tuovat keväällä tungosta ikkunalaudalle – Suomela – Jotta asuminen olisi mukavampaa

Jotenki taas pääsi repsahrus tapahtumahan. Tämän halkaisija on noin 4 cm. Muut lajit seuraavat pikkuhiljaa perässä. Voimakkaasti lannoitetussa mullassa itäminen voi estyä ja taimenalkujen herkät juuret vioittua. Vettä tsinnian kouliminen lannoketaa, biolanin kananrakeet ovat parhaita.

tsinnia – NEKOblogi

Vaikka kasvusto ei kukkiihi peitykkää, nii kukat näytti nii miälenkiintoosilta, että päätin tätäki monis plokiis näkemääni kasvia kokeella. Lisää näitä kiitos. Ruukutuksen tarpeesta kielii taimen kasvun hidastuminen, ruukun täyttävä juuret ja mullan nopea kuivuminen. Tällaiselta näyttää nyt tuo edellä mainuttu Zinnia. Muutamat ala-lehdet poistin nestehukan estämiseksi.