Tsinnia Kylvö

Mulla ne on halkasijaltaan n. Tämä ihka ensimmäinen zinniani tsinnia kylvö vihereiden kukinnan. Jos, niin kukita ainakin taitaa mennä tosi myöhään. Nettimartta 7. Jaa-a, senku tiätääs. Laatikkoon semmonen ”kahva” vanhasta heinäseipäästä saa näppärästi hallaharson päälle, ja heinäseipäitä ei OLE koskaan liikaa.

Täydellinen opas esikasvatukseen: kylvön perusteet, vinkit kasvualustaan ja parhaat siemenkaupat

Musta zinniat on ihan superhienoja. Tarkista sopivuus kylvöihin tuoteselosteesta. Ei ne kuallu, mutta koulimine pikkuuse postas. Pidä kylvös kosteana kunnes siemen itäneet. By Pirkkis – 1.

tsinnia kylvö

Liittyviä artikkeleita

Kuvassa vielä koulimattomia Zinnian taimia. Olen jo kylvänyt niitä, nopeasti itivät ja venyvät pitkiksi. Onko sulla uusia kokeeluja tulos tälle keväälle? Jättiverbeenaa ainaki, jos löyrän pian siämeniä jostaki. By hopeavillakko – Mulla ei kyllä ollukkaa mitää hyätyä nua varahaasesta kylyvöaijankohorasta. By Ylvalii – 6.

sotka terassipöytä

One moment, please

Kesäkukkamulta Kukoistavat kukat koko kesäksi. Mitä pienempi taimi on, sitä miedommalla ravinneliuoksella kannattaa aloittaa. By ReettaI – Tuoksuherne Royal Mix. Hyvin menestyivät molemmissa paikoissa.

Tsinnia – Kekkilä.fi

Ego kylvin juuri samanlaisen sekoituksen noita tsinnioita viime vuonna. Mulla ei OLE mitään hajua siitä, miten hallanarkoja ovat. Keskellä: Kylvöksille parhaita ovat kylmää sinertävää valoa tuottavat lamput, joiden värilämpötila eli kelvinluku K on korkea. Kylmäkäsittelyn tarve selviää siemenpussista. Sumuttele kylvöstä varovasti niin, että siemen pysyvät paikoillaan. Käytä tuoreita siemeniä. Kysy puutarha-asiantuntijalta.