Ts5055 Canon

Saat käyttöösi Canonin edistykselliset ominaisuudet pienessä rungossa, johon on saatavilla lukuisia objektiiveja. Sisäänrakennettu näyttö Kyllä. Musteet, väriaineet ja paperit. Skannaustekniikka CIS. Uudelleentäytettävillä mustesäiliöillä varustettujen Ts5055 canon G -sarjan tulostimien monipuolisilla toiminnoilla saat laadukkaat ja edulliset printit tehokkaasti. Kopioiminen Jäljentäminen Värikopiointi.

Canon Pixma TS5055 käyttöohje

Muut värit, myös harmaa, BK tulostuvat. AC-syöttötaajuus 50 – 60 Hz. Tutustu tuotteen teknisiin tietoihin. Minkäkokoinen näyttö Canon Pixma TS on? Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

ts5055 canon

Tarvitsetko apua?

Muut ominaisuudet PictBridge Kyllä. Valitettavasti hakusi ei tuottanut tulosta. Mitä pitäisi tehdä? Tehokkaat digitaaliset projektorit. Useimmissa tapauksissa mustesuihkutulostuskasetti on rikki ja se on vaihdettava.

tunturi e40

Canon PIXMA TS – Tuotetiedot |

Android 5. Säästötulostus Kyllä. Näytön halkaisija 2,95 ”. Kuvaa ja jaa upeita 4K- ja HD-videoita. Miten syvä Canon Pixma TS on? Kuvaa lähempää ja paljasta pienimmätkin yksityiskohdat.

Canon Pixma TS käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Lataa Canon-tuotteen ajurit. Easy-WebPrint EX. Ostetun värikasetin käyttöohje sisältää yleensä ratkaisun. Käyttölämpötila T-T 15 – 30 °C. Ikuista parhaat hetket matkoiltasi ympäri maailmaa. Canon Professional Services. Kannettavat ja kevyet EOS M -kameroihin suunnitellut objektiivit.