True Wireless Philips

Tekniset tiedot Ääni Impedanssi true wireless philips ohmia. Monien täysin langattomien kuulokkeidemme mukana toimitetaan kätevä latauskotelo. Näytä tuote. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Näytä kaikki tuotteen ominaisuudet Näytä vähemmän tuotteen ominaisuudet. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet.

Philips TAT2236 TWS, Bluetooth-nappikuulokkeet

Kiitos palautteestasi! Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista. Soita puheluita yhdellä nappikuulokkeella. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ”Philips” verkkosivustolta. Lisää true wireless philips.

true wireless philips

Tutustu myös

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. IPX4-luokituksen ja 12 mm:n elementtien ansiosta voit nauttia laadukkaasta äänentoistosta säällä kuin säällä. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tukevasti ja mukavasti istuvat täysin langattomat nappikuulokkeemme pysyvät varmasti paikoillaan liikkeistäsi riippumatta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Toimitusaika 5 päivää.

serto pesuaine

Philips T True Wireless | Mikrotukipalvelu

Kodin äänentoisto. Äänentoiston tuki. Löydä edullisimmat hinnat. Biolan Eco, pikakompostori. Odota hetki

Philips TAA – GO Headset

Hintakehitys Korkein hinta. Lisätietoa Philipsin äänentoistosta. You are about to visit the Philips USA website. Pidetään yhteyttä. Ääntä ilman rajoja. Halvin: Proshop.