True Match Meikkivoide Kokemuksia

Osallistu hyväntekeväisyyteen: Roosanauhameikki Pidätkö sinä riittävästi huolta hiuksistasi? Tässä on päivittäistavarapuolelta oikea helmi! Ei peitä myöskään ja alkaa kiiltelemään. No tuota olenkin miettinyt yhtenä vaihtoehtona, siis tuota Alima Purea. Nätti sävy ja hyvä koostumus silmäluomillakin.

Uusi True Match

Uudempi teksti Vanhempi viesti. Joo, tämä True Match on minusta enemmän normaalille ja kuivuuteen taipuvalle iholle. Mä ostin testiin kaks vaaleinta sävyä ja mixannut niitä. Kokeilin tätä meikkivoidetta suosituksestasi ja käyttöön jäi. Pumppu luokkaa ok. Jos käytät sivellintä, annostele peiteväriä hieman varovaisemmin.

true match meikkivoide kokemuksia

Linkkiluettelo

Mitä heikommin pigmenttiä, sitä helpommin sävy näyttää sulautuvan ihoon. Maaliskuu 26, Hyvä arkeen, edullinen ja näyttää luonnolliselta ja tasaiselta. Aurinkopuuterit Irtopuuterit Kivipuuterit Korostustuotteet Poskipunat. Tällä viikolla teki todella tiukkaa olla tarttumatta mineraalimeikkipohjaan.

ps4 slim pystytuki

L’Oréal Paris True Match – näin teet heleän ja valoisan meikkipohjan

Eniten pidän meikkivoiteista joita ei tunne iholla ollenkaan. Sulautuu ihoon täydellisesti ja on helppo levittää. Sanoisin tästä meikkivoiteesta laimeasti että ihan ok. En OLE mikään hajuherkkä ihminen, mutta tuntui että lemusin erittäin pistävälle, en edes tiedä mille, metrien päähän! Hei Miia!

L’OREAL TRUE MATCH NUDE MEIKKIVOIDE – Miia Johansson

Koostumukseltaan juoksevaa ja kevyttä mikä helpottaa levittämistä. Siitä ehdottomasti plussaa! Puhelimen ruutuun en oikein uskalla luottaa. Tuo Ukkeli, joka teilläkin asuu, miten se nimi niin lämmittää mieltä. Sellaiset kun harvoin ovat parhaimmillaan rasvoittuvalla iholla.