Tromssa Nähtävyydet

Sommarøyn ympäristössä on todella tromssa nähtävyydet hienoa epävirallista leiripaikkaa — emme OLE nähneet moista missään muualla Pohjois-Norjassa! Samalla reissulla kannattaa piipahtaa myös Berlevågin kalastajakylässä sekä Kongsfjordissajoka on yksi harvoja toisen maailmansodan pommituksista säilyneitä Finnmarkin kyliä. Tromssasta pääsee suoraan Senjalle ja Lofooteille Hurtigruten-laivan kyydissä. Husfjelletin vaelluspolun alku löytyy läheltä Skalandia ja BøværiaSenjan luoteiskulmasta. Lähde autolla Tromssa nähtävyydet ja koe upea maisemareitti!

11 Suosituimmat nähtävyydet Tromsssa

Eurooppa Exploring tärkeimmät nähtävyydet Venetsian Grand Canal -rannalla. Matka kestää neljä minuuttia, ja huipulla sinulla on ikimuistoinen tromssa matkailunähtävyydet salmelle, Tromssan saarelle ja Tromssan sillalle. Bergen 3. Näytöksen tähtiä ovat partahylkeet, joita voi tarkkailla tromssa matkailunähtävyydet altaassa. Maailman pohjoisin akvaario Polaria sijaitsee erikoisessa rakennuksessa, joka on suunniteltu jäljittelemään jäälautoja, joita kova meri painaa maata vasten.

tromssa nähtävyydet

Missä yöpyä Tromssassa Sightseeing

Revontulen kirkko hallitsee näyttävästi pientä Altan keskustaa. Kirkko ja matkamuistomyymälä sen sijaan olivat auki. Respassa asiointi hoitui suomen kielellä. Talvella tämä on myös yksi parhaista paikoista nähdä revontulia. Näin ikuistat ikonisen maiseman Mikäli haluat ikuistaa yllä olevan valokuvan ikonisen maiseman, sinun tulee kiivetä Seglan naapurivuorelle, Hestenille. Leirintäalueet ja telttailu Lofooteilla. Tromssan satama onkin Norjan suurimpia risteilijäsatamia, johon pysähtyy yli risteilijää vuosittain.

urasyvyys kitkarenkaat

Tromssan saaret: Kvaløya, Ringvassøya ja Sommarøy – Kerran elämässä

Maailman parhaat vampyyri-tarkkailupaikat. Tromssa on Norjan 8. Aina välillä oli pakko pysähtyä ottamaan kuvia maisemista. Lähiretki Lakselvin tromssa matkailunähtävyydet alkavaan erämaahan. Pohjois-Norjan parhaat matkakohteet — nämä maisemat on pakko kokea kerran elämässä. Löydät tämän linkin takaa virallisen Pohjois-Norjan kartanjosta voit tarkastella kohteiden etäisyyksiä. Tromssan läänissä matkaillessaan kannattaa tutustua myös Tromssan naapurisaariin SommarøyynKvaløyaan ja Ringvassøyaan tromssa nähtävyydet, jotka muistuttavat paljon Lofootteja.

Tromssa, Norja — Hotellit, matkailunähtävyydet ja lennot |

Suomen parhaat. Voitko arvata sen nimeä? Karasjoen kohdalla olimmekin jo tutuissa omissa Lappilaisissa tunturimaisemissa vaivaiskoivuineen. Matkaa Husfjelletin huipulle kertyy mennen tullen noin 7 kilometriä, ja aikaa päiväretkelle kannattaa varata 4—5 tuntia. Museo lähestyy elämää Pohjois-Norjassa monesta eri näkökulmasta, ja se käsittelee saamelaiskulttuuria, revontulien taustatietoja, naparetkeilyn historiaa, alueen geologiaa ja luontoa sekä uskonnollista taidetta ja arkeologiaa.