Troll Lastensänky

Patjan painomitat: x 60 cm. Alennuskoodit ja kampanjat. Min hinta 0 25 50 75 1 2 Max hinta 25 50 75 1 2 Troll lastensänky 2 Painomitat: P x L60 x K8 cm. Kalle Kirahvi lupaa. Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta.

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Troll

Troll Lux hoitopöytä. Kun patjan materiaali hengittää hyvin ja vie kosteutta pois patjalta, on lapsenkin helppo troll lastensänky hyvin. Eriba Troll. Uutiskirjeen tilaajana saat etuja ja tarjouksia ensimmäisten joukossa! Pinnasängyt ja juniorisängyt. Heti verkkokaupasta ja Vantaan myymälästä yli 3 kpl.

troll lastensänky

Hinta- ja tuotetiedot

Troll juniorlaita pinnasänkyyn on lisävaruste Troll Lucas pinnasänkyyn. Osta nyt, maksa myöhemmin! Tallenna haku Tallenna haku Tyhjennä haku. Osoite Lastenmesta. Elektroninen posti info lastenmesta. Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu

mopin varren pidike

Troll Ale –

Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Sänkyä voi myös täydentää juniorosalla, kun lapsi alkaa kiivetä sängystä ylös. Kaikki Trollin pinnasängyt täyttävät voimassaolevan standardin EN vaatimukset. Tuumakoko 12″ 14″ 16″ troll lastensänky 20″ 22″ 24″ 26″ 27″ 28″. Asiakaspalvelu

Koko Suomi,

Pohja säädettävissä kolmeen eri korkeuteen. Kuvan sänky Oma tili. Kätevä maksu PayPal-tilillä tai kortilla! Laidan avulla taaperosi voi jatkaa tutun sängyn käyttöä, kuitenkin itse turvallisesti pääsemällä sinne ja sieltä pois. Tilaa uutiskirje Uutiskirjeen tilaajana saat etuja ja tarjouksia ensimmäisten joukossa!