Trofeo Huracan

Previous Slide Next Slide. Trofeo huracan käyttää edellisen mallin Gallardon 5,2 litraista vapaasti hengittävää Lamborghini V10 moottoria, jonka ensimmäinen versio tuottaa parhaimmillaan hevosvoimaa. Kiihtyvyys on sama, kuin Spyderissa, kun taas huippunopeus on hieman hitaampi edellisiin malleihin nähden saavuttaen kilometriä tunnissa. Leiki kisapäivän tapahtumia! Auton ensiesittely oli Geneven autonäyttelyssä keväällä Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. LA Auto Show :ssa esiteltiin

Lamborghini Huracán

Trofeo huracan on maailman ensimmäinen superkaupunkimaasturi, joka kisaa voitosta niin radalla kuin maanteilläkin. Asiakkaiden arviot. LP käyttää samaa 5,2 litraista V10 moottoria, jonka tehot on pudotettu hevosvoimaan ja vääntö newtonmetriin. Performanté on varustettu ALA Aerodinamica Lamborghini Attiva ohjelmalla, joka säätelee auton kaikkia aerodynaamisia komponentteja. Auton ensiesittely oli Geneven autonäyttelyssä keväällä Auton massa keveni 40 kilogrammaa alkuperäisestä painosta trofeo huracan ollessa pääosin alumiinia ja hillikuitua. Wikimedia Commons.

trofeo huracan

5.2 V10 (620 hv)

Molemmat autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin niin kotona kuin matkoillakin. LA Auto Show :ssa esiteltiin Volkswagen Group. Auto on teknisesti sama, mutta kiihtyvyys ja huippunopeus on hitaampi. Huracánin ensimmäistä mallia valmistettiin — välisenä aikana.

tplink wireless usb adapter

DRIVETRIBE – Lamborghini Huracan Super Trofeo screams up mountain roads

Moottorina käytettiin alkuperäistä Lamborghinin Vä, jonka hevosvoimaksi oli säädetty ja väännöksi newtonmetriä. Huippunopeudeksi ilmoitettiin kilometriä tunnissa. Huracán LP on valmistettu vuodesta lähtien. Huracánissa on elektronisesti toimiva nelivetoajosysteemi, joka pyrkii lisäämään auton pitoa erilaisilla tienpinnoilla. Moottori on LP tavoin sama 5,2 litrainen V Lisäksi nelivedon sijaan se on takaveto. Etusivu Trofeo huracan Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli.

Lamborghini Huracán – Wikipedia

Audi R8. Lisäksi nelivedon sijaan se on takaveto. Huracán käyttää edellisen mallin Gallardon 5,2 litraista vapaasti hengittävää Lamborghini V10 moottoria, jonka ensimmäinen versio tuottaa parhaimmillaan hevosvoimaa. Luokat : Lamborghini Superautot luvun autot luvun autot. Painojakauma on jaettu etuakselille 40 prosenttia ja loput 60 prosenttia taka-akselille. Muiden Lamborghinin automallien tavoin Huracánin nimi tulee espanjalaiselta luvun härkätaisteluissa käytetyltä härältä.