Trivial Pursuit 2000 Luku Säännöt

Uudelleenpelattavuus: Kysymyksiä riittää aika pitkäksi aikaa. Tekijät myönsivät käyttäneensä faktoja Worthin teoksesta, mutta Worth hävisi oikeudenkäynnin, koska oikeus katsoi, että kysymysmuotoinen peli ei ollut tarpeeksi samankaltainen trivia-faktoja luetelleen kirjan kanssa, että tekijänoikeuksia olisi loukattu. Pelin julkaisuun alun perin liittyneet vaikeudet juontuivat esimerkiksi pelissä tarvittavien kysymyskorttien painamiseen. Previous article Next article. Kieliriippuvuus: Suomenkielinen peli on välttämättömyys jo siksi, että kysymykset käsittelevät suomea. Hallitse suostumusta.

Trivial Pursuit 2000-Luku

Trivial Pursuit -tavaramerkin omistaa ja -pelejä valmistaa Hasbro. Nuorimmille on versioita historian ajanjaksoista, kuvitteellisista universumeista tai monista muista, jotka riippuvat erityisesti maan kulttuurista. Pelin tavoitteena on kerätä kaikki metsäkuusi eriväristä trivial pursuit 2000 luku säännöt ja päästä sen jälkeen laudan keskellä olevaan ruutuun, ja lopuksi vastata oikein viimeiseen kysymykseen. Vuonna julkaistiin pieniä sarjoja lisäkysymyksiä, joista erikoisimpana julkkiskysymyksiä sisältävä kortin kysymyssarja. Uudelleenpelattavuus: Kysymyksiä riittää aika pitkäksi aikaa. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa.

trivial pursuit 2000 luku säännöt

Tietoa sivustosta

Pelin klassikkoasemasta ei tarvinne väitellä. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Pelin idea. Päivitys kello Nyt Mikkola valmistelee Rölli-näytelmän ohjausta Turun Kesäteatteriin. Yrityskauppojen myötä Parker Brothers päätyi Hasbron omistukseen vuonna

samsung a52 5g 256gb

Trivial Pursuit : luku : parhaat kysymykset luvulta | Vaara-kirjastot | Vaara-kirjastot

Järkyttävän vaikeat kysymykset voi onneksi ohittaa, jolloin peli muuttuu miellyttävämmäksi. Pelisäännöt voivat vaihdella versiosta toiseen. Trivial pursuit master on palannut takaisin pelin juurille. Sulje valikko Peliarvostelut. Uudelleenpelattavuus: Kysymyksiä riittää aika pitkäksi aikaa. Aiemmissa laitoksissa taisi tosin olla enemmän kysymyksiä, mutta se olikin aikaa ennen erikseen myytäviä lisäkysymyspaketteja….

Testaa, osaatko vastata Trivial Pursuitin tuoreisiin Suomi-kysymyksiin! – Viihde – Ilta-Sanomat

Siirry sivuston hakuun. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tietoa sivustosta. Viitattu Miten kauan on vastausaikaa ja kuinka tarkkaan pitää vastata ovat kaksi olennaisinta kohtaa.