Tripod Iphone 12 Pro Max

Jalusta on taitettava ja helppo kantaa mukana. Galaxy Tab A Voit rakentaa jalustasi tai kardaanisi helposti mikrofonilla tai valaistuksella kylmäkenkäkiinnikkeen avulla. Galaxy Z Fold2. Ilmastointi ja huoneilma. Toimii hyvin myös lasten leluna.

iPhone 12 Pro Max telineet

Xiaomi Mi 11i. Xperia XZ Premium. Huawei MatePad Pro. Tietokoneen lisätarvikkeet. Silver – Voidaan käyttää myös pöytätelineenä.

tripod iphone 12 pro max

Xperia 10 III. Vakaa teline puhelimellesi. Galaxy Tab S7 Plus. Huawei P30 Lite. Yleinen älypuhelimen pidike, joka on suunniteltu kiinnittämään älypuhelimesi jalustaan??

puuvillasatiini pussilakana

Apple iPhone 12 Pro Max Tarvikkeet

Xiaomi Pad 5. Jalusta älypuhelimen pidikkeellä. Sony Xperia. Vain 6 varastossa. Galaxy Tab S8 Tämän paketin avulla voit helposti vangita arjen hetkiä ja kuvata erilaisia videoita.

iPhone 13 Pro Max – Valokuvaus – iPhonen lisävarusteet – Apple (FI)

Suosituimmat Suosituimmat tuotteet! Joustava pöytäjalusta, säädettävä korkeus. Pehmeä puhelimen pidike, jota voidaan käyttää myös puhdistusliinana. Monitoiminen Mini Magneettinen Älypuhelimen Pidike. Tyylikäs, kompakti ja kulmainen jalusta matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi. Lampussa on säädettävä näkyvä valo ja väritila vaihtelee välillä K – K.