Tripla Elokuvateatteri

Kauppakeskuksen 5. Tapahtuman netti-sivu. Helsingin kaupungin kuntosalit. BioRex Tripla 3 Plus K Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä lomakkeen tiedot eivät katoa.

Bio Rex Tripla

Lippukassan puhelimesta voi tiedustella ohjelmistoa sekä löytötavaroita koskevia kysymyksiä Huomioithan, että lippukassan puhelin ei vastaanota lippuvarauksia Lippuhinnasto Elokuvien näytöslippujen sekä erikoisnäytösten lippujen hinnat. Kiitos ehdotuksestasi! Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään. Vaakakuvat tripla elokuvateatteri sivuilla parhaiten. Pysäköintihallin keltaiselta alueelta pääsee hissillä suoraan elokuvateatterin aulaan.

tripla elokuvateatteri

You’re Temporarily Blocked

Ehdota kuvia paikkaan Osoite Fredrikanterassi 1 Helsinki Reittiopas opastaa sinut perille. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Varmistathan täältä , ettei paikka vielä löydy sivuilta. Kiitos lisäyksestä, julkaisemme tapahtumasi pian! Uuden paikan lisättyäsi voit nopeuttaa julkaisua ottamalla yhteyttä sähköpostilla info stadissa. Tapahtuman netti-sivu.

motherboard asrock b550

Elokuvat BioRex Tripla | BioRex Cinemas

Viimeinen alkamispäivä. Huomioithan, että lippujen arkihinnat tripla elokuvateatteri Object Linking and Embedding voimassa arkipyhäpäivinä. Triplan BioRexissä pyörivät e lokuvat. Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään. Teatterin salit on uudistettu ja niistä kaksi palvelee premium-tasoisina saleina ruoka- ja juomatarjoiluineen. Jos haluat muokata tapahtumaasi, Object Linking and Embedding yhteydessä sähköpostilla info stadissa.

Bio Rex Tripla |

Jos tapahtumapaikkaa ei näy listassa, voit lisätä sen tiedot palveluun, jonka jälkeen voit lisätä tapahtumia paikkaan. Vinkki: Jos olet tapahtuman tai -paikan sivuilla, ehdottaa lomake suoraan ko. Reittiopas opastaa sinut perille. Elokuvateatterissa on kuusi salia, joissa on yhteensä noin paikkaa. Varmistathan täältä , ettei paikka vielä löydy sivuilta. Vaakakuvat toimivat sivuilla parhaiten. Kerro tapahtumastasi mahdollisimman kuvaavasti.