Trimmerin Siimakela

Kaikki myymälät. Tallenna valinnat. Painomitat 1,65 mm x trimmerin siimakela m. Peräkärryn vuokraus Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Lähetä salasana Luo salasana. Tutustu Taloon. Maksimimäärä saavutettu.

Trimmerin siima

Trimmerilanka DeWalt 2mm x Napsautat vain edellisen rullan pois ja uuden, täyden rullan sen tilalle. Kaikkien siimarullien vaihtaminen on todella helppoa. Myyntinumeromme palvelee Ark 8. Alehinta: Just Nyt – Ajankohtaista. Useimmat trimmerin siimakela ovat yleismallisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne sopivat lähes kaikkiin saman kokoisiin saman merkin trimmereihin.

trimmerin siimakela

Tuotetiedot

Voinko huoltaa trimmerin siimapäätä? OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili. Venetarvikkeet ja venevaraosat. Lähetä arvostelu. Tuotevertailu Tuote lisätty vertailuun. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

makita 5ah akkupaketti

Trimmerin siima kaikilta tuotemerkeiltä edullisesti |

Jatka ostoksia. Hyväksy kaikki evästeet Poista kaikki. Todella lujaa pyörivät trimmerin siima leikkaa tehokkaasti nurmikkoa sekä monenlaista kasvillisuutta. Aktivoi koodi ostoskorisivulla. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Netraudasta saat kaiken, mitä pihanhoidossa tarvitset. Toinen huippuhelpot trimmerin siimapäät on speedload mallit, näihin trimmerinsiimapäihin vaihdetaan vain sisälle valmiiksi pakattu siimakapseli ja eikun trimmerin siimakela menoksi.

Trimmerin siimat ja siimapäät – IKH

Suomeksi På svenska In English Eesti keeles. Etusivu Pihakoneet ja työkalut Puutarhatyökalut Trimmerit Trimmerin siimat. Vuokraa peräkärry. Alehinta: Kaikkien siimarullien vaihtaminen on todella helppoa. Lähetä salasana Luo salasana.