Trek Sähköpyörä Naisten

Näytä sivulla 25 50 Monark Karin 3-v. Ne soveltuvat erinomaisesti työmatkoihin, kuntoiluun ja kaikkeen hyötyajoon. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset trek sähköpyörä naisten Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Trek Domane AL 3 Disc sopii erinomaisesti kaikenlaiseen ajamiseen aina pitkiltä matkoilta porukkalenkeille ja helppokulkuisille hiekka- ja sorapoluille. Ostoskorisi on tyhjä.

NAISTEN PYÖRÄT

Pyöräily on meille elämäntyyli ja teemme tätä ammattitaidolla ja rakkaudesta lajiin. Kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kiinnityspisteet tavaratelineelle ja lokasuojille tarjoavat suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Runko on kevyttä Alpha —sarjan alumiinia ja etuhaarukka hiilikuitua. Trek FX 3 Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa trek sähköpyörä naisten tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut. Ota yhteyttä Pyöräkeidas Helsingintie 32B Salo myynti pyorakeidas.

trek sähköpyörä naisten

Trek Roscoe

Pyörän kontaktipisteet on suunniteltu erityisesti naisille sopiviksi. Liikkeidemme edustoilla Seinäjoella ja Vaasassa on ilmaiset parkkipaikat ja loistavat koeajomahdollisuudet! Trek FX. X-Caliber pyörät. Se tekee pitkien työmatkojen ajamisesta hauskaa ja on erinomainen vaihtoehto auton korvaamiseen. Pyörä on varustettu erinomaisella jousituksella ja moottorilla, joka avustaa polkemista jopa 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka. Amerikkalainen pyöränvalmistaja Trek on ollut kehityksen edelläkävijä ja haastanut jatkuvasti polkupyörän suorituskyvyn rajoja.

museokortti helsinki museot

Naistenpyörät | Trek Bikes (FI)

Pyörässä on asennuspaikat lokasuojille ja tavaratelineelle. Trek lastenpyöriä löytyy myös Precaliber -malleissa, joita saa apupyörillä tai ilman. Osat ja tarvikkeet. S Harmaa M Harmaa. Miesten city ja hybridi.

Naisten Trek sähköpyörä, Sähköp

Paras alumiinista tehty Domane-mallimme tarjoaa kisatason Shimano -osasarjan, tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä tärinää vaimentavat haarukan ja ohjaustangon, jotka pitävät olosi virkeänä pitkillä ajeluilla ja kilpailujen aikana. Lisäksi akun irrottamiseen ei tarvitse työkaluja! Trek Rail 9. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille.