Trek Pyörät

Muotoilun avulla on mahdollista suunnitella monimutkaisia, aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan edistyksellisiä runkomalleja. Trek-polkupyöriä jokaiseen käyttötarkoitukseen Trek valmistaa polkupyöriä kaikille käyttäjille aina lapsista aikuisiin ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Seuraa meitä:. Kokenut, palveleva, asiantunteva ja laadukas polkupyöräkauppa. Trek-lastenpyörät trek pyörät nuortenpyörät on tehty innostamaan lapsia pyöräilemään. Trek FX on sarja fitness-pyöriä, jotka ovat nopeita, mukavia ja ketteriä.

Trek Polkupyörät

Kaikkia verkkosivuillamme esillä olevia polkupyöriä ei välttämättä löydy juuri tällä hetkellä myymälästämme. Pyörässä on kevyt ja ajomukavuutta parantava runko, tien epätasaisuuksia tasoittava hiilikuituhaarukka, laadukkaat osat sekä laaja vaihdevalikoima, joka on valmis suuriin seikkailuihin. Lekatie 2, Oulu Trek pyörät puh. Pyörä-Suvalan työntekijät työskentelevät liikkeessä vain terveinä. Miesten sporttipyörät. Trek Rail -sähkötäpäreitä heti saatavilla nopeimmille!

trek pyörät

Trek Powerfly

Vauhtia maastolenkeille ja työmatkaan sähköavusteisesta maastopyörästä! Kevyt runko, 2×vaihteinen voimansiirto ja etälukituksella varustettu laadukas haarukka tekevät siitä ylivertaisen hybridipyörän erilaisiin tie- ja maastoseikkailuihin. Se on täysin kisavalmis cross country -maastopyörä, jonka osat on suunniteltu kilpailua varten. Siinä on vakaat plussakoon autonrenkaat, töyssyjen ja juurien iskuja vaimentava joustohaarukka, laajan vaihdevalikoiman tarjoava voimansiirto sekä leikkisään ajoon sopiva runkogeometria. Naisille erityisesti suunnitellut kontaktipisteet, etujousitus, Tubeless Ready -vanteet ja pistosuojatut renkaat tuovat ajamiseen turvallisuutta.

pirelli p zero velo

Maastopyörät – –

Trek-pyörät lapsille ja nuorille. Trek Farley pyörät. Naisten sporttipyörät. IsoSpeed pienentää tiestä aiheutuvien iskujen ja tärinän väsyttävää vaikutusta, jolloin ajaja voi ajaa pidempään tehokkaa. Marlin-maastopyörät ovat kestäviä, monikäyttöisiä ja helposti varusteltavia pyöriä, jotka ovat kotonaan niin laitakaupungin huonokuntoisilla kaduilla kuin maastossakin. Sarjan pyörät ovat vankkoja hybridipyöriä, joilla ajaminen on mukavaa eri tyyppisillä alustoilla. Se pohjautuu trek pyörät Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille.

Polkupyörät | Trek Bikes (FI)

IsoSpeed erottaa rungon satulaputken vaakaputkesta, jolloin satulaputki myötäilee ja vaimentaa alustan epätasaisuuksia rungon jäykkyyden kärsimättä. Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. WSD-mallissa pyörän kontaktipisteet on valittu erityisesti naisille sopiviksi. Sporttisen nopeat lainapyörät. Oma tili ×. Joustava Resurs Bank -rahoitus nyt saatavilla Pyörä-Suvalasta!