Trek Naisten Polkupyörä

Kokonaisuuteen kuuluvat luotettava Shimano -voimansiirto, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä kätevä sisäinen säilytyslokero tärkeimmille trek naisten polkupyörä. Hakumenettely: Search. Jarrut Expand child menu Expand. Lasten ja nuorten pyörät. Työkalut ja hoitoaineet Expand child menu Expand. Checkpoint-sarjan pyörät ovat kuin kotonaan asvaltilla, soralla ja vähän tien ulkopuolellakin. Polkimet Expand child menu Expand.

Trek-polkupyörät

Näissä monipuolisissa pyörissä on kevyt alumiinirunko ja laadukkaat osat. Domainen runko on kevyttä Alpha -sarjan trek naisten polkupyörä ja etuhaarukka hiilikuitua. Trek FX Sport 5 on hiilikuituinen fitness-pyörä ajajille, jotka haluavat kevyen maantiepyörän nopeuden yhdistettynä suoran ohjaustangon ajomukavuuteen ja hallittavuuteen. Filter Tuotekategoriat. Dual Sport 3 on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille.

trek naisten polkupyörä

Trek on innovatiivinen pyöränvalmistaja

Pyörässä on asennuspaikat lokasuojille ja tavaratelineelle. Shimanon voimansiirto, RockShox-haarukka ja hydrauliset levyjarrut tekevät siitä loistavan valinnan aloitteleville maastopyöräilijöille ja XC-kilpailijoille, jotka haluavat vauhtia seikkailuun ja hauskanpitoon metsäpoluilla. Varaosat Expand child menu Expand. Trek-maastopyörät ovat kuuluisia, mutta malleista löytyy myös maantiepyöriä, hybridejä, gravel grindereita, sporttipyöriä ja lasten pyöriä. Filter Tuotekategoriat. Sarjan pyörät ovat vankkoja hybridipyöriä, joilla ajaminen on mukavaa eri tyyppisillä alustoilla. Pyörä on varustettu 2×vaihteisella Shimano Tiagra -vaihdesarjalla ja hydraulisilla levyjarruilla.

samsung galaxy s52 cena

Espoontorin Pyörä

Filter Tuotekategoriat. Trek-sähköpyörien suunnittelussa ja valmistamisessa käytetään samaa innovatiivisuutta kuin muidenkin pyörien suhteen. Trekin Invisible Weld Technology trek naisten polkupyörä valmistetut kevyet, ultrakestävät Alpha-alumiinirungot kumoavat väitteen siitä, ettei alumiinipyörä voisi kilpailla ajolaadullaan tai painollaan hiilikuitupyörän kanssa. Tienpinnan epätasaisuutta tasoittava IsoSpeed-erotin, sarjan OCLV-hiilikuidusta tehty runko, hiilikuituhaarukka, Shimanon 2×voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät Trek FX Sport 5 -pyörästä täydellisen valinnan kaikenlaiseen pyöräilyyn. Trek-polkupyörät Trek-polkupyörät tunnetaan innovatiivisesta otteesta ja tuotekehityksestä.

Naistenpyörät | Trek Bikes (FI)

Tubeless Expand child menu Expand. Checkpoint-sarjan pyörät ovat kuin kotonaan asvaltilla, soralla ja vähän tien ulkopuolellakin. Toivomme, että tämä myös näkyy, kun tarvitset apuamme. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten. Trek lastenpyöriä löytyy myös Precaliber -malleissa, joita saa apupyörillä tai ilman.