Trek Maastopyörät

Trek on innovatiivinen pyöränvalmistaja Trek trek maastopyörät parikymmentä vuotta sitten pyöränvalmistukseen täysin uuden materiaalin. Dual Sport 4 on DS-malliston paras hybridipyörä. Rockshoxin joustava ilmakeula ja laadukas Shimano Deore -vaihteisto. Lasten ja nuorten pyörät. Pyörässä on kevyt ja ajomukavuutta parantava trek maastopyörät, tien epätasaisuuksia tasoittava hiilikuituhaarukka, laadukkaat osat sekä laaja vaihdevalikoima, joka on valmis suuriin seikkailuihin. Trek FX pyörät. Kokonaisuuteen kuuluvat luotettava Shimano -voimansiirto, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä kätevä sisäinen säilytyslokero tärkeimmille ajotarvikkeille.

Maastopyörät

Kona Big Honzo on varustettu muhkeilla WTB:n 27,5″ renkailla ja vanteilla, lisäksi siinä on trek maastopyörät Shimano Deore 1×11 voimansiirto, tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä hissitolppa. Trek-maastopyörät ovat kuuluisia, mutta malleista löytyy myös maantiepyöriä, hybridejä, gravel grindereita, sporttipyöriä ja lasten pyöriä. Paras alumiinista tehty Domane-mallimme tarjoaa kisatason Shimano -osasarjan, tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä tärinää vaimentavat haarukan ja ohjaustangon, jotka pitävät olosi virkeänä pitkillä ajeluilla ja kilpailujen aikana. Trek Fuel EX 8 on ihanteellinen ajajille, jotka haluavat monikäyttöisen täysjousitetun trail-pyörän, joka selvittää jyrkätkin ylämäet helposti trek maastopyörät pärjää erinomaisesti myös vauhdikkailla poluilla. Trek maantiepyörien endurance-pyörät on varustettu IsoSpeed-erottimella.

trek maastopyörät

HELKAMA FE11 jousto 26″ 2022

Saat päivää maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten. Pyörässä on Shimano Deore 1×11 -voimansiirto, mm joustava Rockshox Recon -ilmakeula ja laadukas TranzX-hissitolppa. X-Caliber 7 on täydellinen maastopyörä vauhdikkaan cross country -pyöräilyn ja -kilpailun aloittamiseen. Trek Marlin 4 on täydellinen pyörä maastopyöräilyn aloittamiseen. Olemme kivijalkamyymälä, pyörät noudetaan liikkeestä.

pioni myrkyllinen kissalle

Maastopyörät 29″ | Nummen Pyörä

Trek FX. Kona Kahuna on laadukkailla trek maastopyörät varustettu jäykkäperäinen 29″ maasturi. Mahuna on klassinen tuumainen jäykkäperä. Crescent Kona Trek. Ne pohjautuvat aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille.

26″, , 29 maastopyörät –

Etujousitus, Tubeless Ready -vanteet ja pistosuojatut renkaat tuovat ajamiseen lisäluottamusta, jonka ansiosta voit suunnata huoletta suurempiin seikkailuihin. Pyörä on varustettu erinomaisella jousituksella ja moottorilla, joka avustaa polkemista jopa 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka. Domane AL 3 Disc on varustettu 2×9-vaihteisella Shimano Sora -vaihdesarjalla ja mekaanisilla levyjarruilla. Pyörään on helppo kiinnittää tavarateline, lokasuojat, ajotietokone, valot ja muita lisävarusteita oman ajotarpeen mukaan. Siinä on vakaat plussakoon autonrenkaat, töyssyjen ja juurien iskuja vaimentava joustohaarukka, laajan vaihdevalikoiman tarjoava voimansiirto sekä leikkisään ajoon sopiva runkogeometria. Trek toi parikymmentä vuotta sitten pyöränvalmistukseen täysin uuden materiaalin. Amerikkalainen pyöränvalmistaja Trek on ollut kehityksen edelläkävijä ja haastanut jatkuvasti polkupyörän suorituskyvyn rajoja.