Treenilauta Gymstick

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Luisteluliikkeiden oheen on helppo yhdistää erityyppisiä lihaskuntoliikkeitä, joten treenistä treenilauta gymstick nopeasti miellyttävän kokonaisuuden. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme! Näytä kaikki Gymstick-jalosteet. Etusivu Vapaa-aika Kuntoilu Kuntoiluvälineet Jumppa- ja voimisteluvälineet. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Paketti sisältää: -Treenilaudan – 2 kpl jalkaterän päälle laitettavia liukusukkia – Kantokassi laudalle – Pääsyn Online-harjoitusohjelmiin treenilauta gymstick Ohjejulisteen Treenilaudan koko: cm x 50 cm Materiaali: päälliosa PE, alapuoli pitävä PVC, päätystopparit PP ja liukusukat nylon.

Gymstick Power Slider treenilauta 180 cm

Vapaamuotoinen arvio. Toivelista luotu. Näytä kaikki Gymstick tuotteet. Kategoriat ja tuotemerkit. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

treenilauta gymstick

Tuote-esittelyjärjestelmä

Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:. Suosittelen tätä tuotetta Suosittelen tätä tuotetta Kyllä Ei. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Tarjouskirje Yritysasiakaskirje. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

mi m1908c3xg

Gymstick Power Slider treenilauta, hinta 55 €

Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Arvio kuntokaupalle. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Treenilauta onkin ihanteellinen harjoitusväline joka kotiin, sillä käyttäjänä voi olla kuka tahansa lapsista huippu-urheilijoihin. Näytä kaikki Gymstick-tuotteet. Treenilauta on treenilauta gymstick kuntoiluväline, jolla harjoittelu kehittää kestävyyttä ja kuntoa tehokkaasti. Kiitos palautteestasi!

Gymstick Powerslider cm treenilauta | verkkokauppa

Lue 4 tuotearvostelua Lue 4 tuotearvostelua. Treenilauta soveltuu kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, lapsista huippu-urheilijoihin. Treenilauta Gymstick Powerslider Pro, cm. Saatavana kahta eri pituutta: ja cm. Treenilauta sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, lapsista huippu-urheilijoihin. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t.