Treeni Hulavanne

Edellinen artikkeli Kokemuksia kestositeistä. Tutkimuksessa haluttiin selvittää, kapeneeko vyötärö ja vahvistuvatko vatsalihakset, kun treenataan säännöllisesti 1,5 kilon painoisella hulavanteella. Toinen tärkeä seikka on osallistujan vatsanseudun kiinteys ennen treeni hulavanne aloittamista. Hulailin tasan seitsemässä viikossa eli 49 päivässä yhteensä 1 minuuttiajolloin päivittäiseksi keskiarvoksi tulee reilut 24 minuuttia 24, Vyötärörasvan tiedetään olevan terveysriski, joka uhkaa jo joka toista treeni hulavanne. Pyri pitämään vanne liikkeessä 2 minuutin ajan.

Kapeniko vyötärö hulavannetreenillä?

Hulavanne on oiva tapa sulattaa vatsarasvaa. Lue myös: Vannetanssi kehittää tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Lisäpainon sisältävä hulavanne takaa tehokkaan treenin vatsan ja selän lihaksille. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Treeni hulavanne etuviisto asento.

treeni hulavanne

Artikkelien selaus

Skip to the beginning of the images gallery. Helsingin Urheilulääkäriaseman urheilulääkäri Arja Uusitalo sanoo, että tekniikalla voi olla tekemistä mustelmien kanssa. Optimaalisinta olisi se, että liikkuisi muutenkin monipuolisesti ja hulavanteen pyörittäminen olisi osa lihaskuntotreeniä. Ainakin seitsemän tai kahdeksan kysymystä olen saanut kuukauden sisällä aiheesta. Siihen liittyvät mahdolliset terveysvaarat kuitenkin mietityttävät osaa käyttäjistä. Sulje Kirjaudu. Hulahulavanteen pyörittämisestä nousi treenibuumi — ensikertalaiset kokeilivat.

trust odyss

Gymstick Hulavanne 1,2kg |

Hulavannetreeni, viikot 1 ja 2 Hulavannetreenin alkuasento Asetu hartioiden levyiseen haara-asentoon ja nosta hulavanne vyötäröllesi. Jos hulavanne ei pysy vyötäröllä, kokeile vaihtaa jalkojen asentoa: siirrä toista jalkaa hieman eteenpäin tai avaa jalkoja leveämpään asentoon. Kierrä ylävartalo ja vanne esimerkiksi oikealle. Pyöritä hulavannetta niin tehokkaasti, että saat hien pintaan. Treeni hulavanne kannattaa aloittaa kevyehköllä vanteella, jotta tekniikan saa haltuun ja oma keho tottuu hulavannetreeniin. Olen jatkanut hulailua samaan tahtiin myös näiden laskelmien jälkeen, mutta treeni hulavanne tähden laskenta oli lopetettava johonkin. Kun vyötärölle alkaa kertyä rasvaa, moni tuntee ja näkee vatsan löllööntymisen ensimmäisenä kyljissä.

Onko kohuttu hulavanne hitti vai huti? Näin kävi vyötärölle testin aikana

Rengas on päällystetty pehmeällä EVA-materiaalilla, joten käytännön harjoittelu on myös mukavaa. Treeniin käytettäviä hulavanteita saa eri kokoisina ja painoisina. Parin kerran jälkeen helpotti. Minuutin tai parin hulailutauko muutaman kerran päivässä toimii hyvin. Tanskalainen Amalie, 25, vihasi vuosia peilikuvaansa ylipainonsa takia ja vahingoitti itseään – nettipelistä löytyi mies, joka katkaisi välinsä isäänsä ollakseen rakkaansa kanssa. Optimaalisinta olisi se, että liikkuisi muutenkin monipuolisesti ja hulavanteen pyörittäminen olisi osa lihaskuntotreeniä. Tanja Kröger.