Travall Koiraverkko

Näytä 12 24 Ilman minkäänlaista suojaa koira tai irrallaan olevat tavarat voivat mahdollisessa kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa lentää matkustamon puolelle ikävin seurauksin. Travall koiraverkko ja tilanjakaja Audi A6. Kun valitset merkkikkohtaisen koiraverkon autoon tiedät että valitsit oikein. Hyvällä suunnittelulla voidaan varmistaa travall koiraverkko sopivuus autoon, sekä kuljetuksen aikainen turvallisuus.

Please wait while your request is being verified…

Vain autot ilman panoraamakattoa. Oikea kuva löytyy asennusohjeesta. Koiraverkko ei estä tavaratilan suojan Lue lisää. Koiraveräjä Defender TT. Vain etuvetoiset mallit. Sulje Avaa.

travall koiraverkko

Tilanjakajat autoon

Koiraverkko Ford Kuga Estää tavaratilan suojan käytön TRAVALL koiraverkko on suunniteltu ja valmistettu juuret tähän automalliin sopivaksi parhaan sopivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Travall koiraverkko on saatavana tumman harmaalla kulutusta kestävällä pulverimaalaus pinnoitteella. Koiraverkko – BMW X1 Koiraverkot Koiraverkko tai koirakalteri erottaa auton tavaratilan ja matkustamon. View as Ruudukko Luettelo. Lisäksi Travall valmistaa myös tilanjakajia ja koirakaltereita, jotka sopivat täydellisesti jo ennalta asennettuun Travall koiraverkkoon mahdollistaen kahden koiran tai muun eläimen kuljetuksen turvallisesti auton tavaratilassa erillään eikä näin vaaranna toisten eläinten ja matkustajien turvallisuutta.

nike air max 23

Travall | elektroninen kauppa

Tallenna haku. Oikea kuva löytyy asennusohjeesta. Tilanjakajalla saat helposti jaettua auton tavaratilan kahtia. Vain autot ilman panoraamakattoa. Turvakalteri tavaratilaan. Vapaavirtaussuodattimet, tarvikkeet. Toimitustavat Maksutavat Palaute Yhteystiedot.

Koko Suomi,

Koiraverkot landcruiser. Koiraverkko Defender Koiraverkko VW Touran vm. Oikea kuva löytyy asennusohjeesta. Sulje Avaa. Tavaratilan matto ja kolhusuoja antavat varman suojan kulumista vastaan. Volvo V50 koiraverkko ja tilanjakaja.