Trattoria Lounas Turku

Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Trattoria Seurahuone. Walo Rooftop Bar on samanaikaisesti sekä rouhea, rento että tyylikäs. Maa-artisokkakeitto ja papu-halloumipaistos ovat asiakkaiden suosikkeja. Hae ravintolaa. Lisää kysymyksiä

Turun keskustan uusimmat ravintolat ja kahvila Wiklundin katon alla

Trattoria Wiklund. Ravintolan tiedot Ehdota muokkausta. Satoi tai paistoi, hyvä ruoka tuo mieleen auringon. Nauti S-cardin tuomista eduista Wiklundin ravintoloissa! Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä kesäfiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista. Porkkana-vuohenjuustokeitto ja salaattipöytäg vl.

trattoria lounas turku

Trattoria Wiklund

Kerro kokemuksestasi ja lähetä kuvat. Trattoria Wiklund tarjoaa gluteenittomia vaihtoehtoja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Eerikinkatu 16, Turku, Suomi. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä! Kerro muille mitä pidit? Jos haet uuden varauksen, edellinen suljetaan. Ravintola Kivi.

razer blackwidow v3 mini phantom

One moment, please

Etkö vielä OLE jäsen? Ravintola on aito, houkutteleva, spontaani ja sosiaalinen. Jatka tarjouspyyntöön. Kävijöille Lounaat. Täältä saa myös salaattipöytää. Eerikinkatu 16, Turku, Suomi. Sivuston kaikki ominaisuudet eivät toimi nykyisellä selaimellasi.

Trattoria Wiklund, Turku |

Ravintola Kivi. Kävijöille Lounaat. Liity nyt! Tältä sivulta löydät koko viikon ruokalistat ja tarjoukset. Anna varaustietosi Huomaathan, että sinulla on jo toinen varaus auki selaimessa. Ravintoloitsijalle Lounaat.