Trappist Westmalle Tripel

Muista minut. Pikkasen parampi, kuin Chimayn Triple. Paksu maku alkaa makean maltaisena, mausteisena, appelsiinisena, hieman raikkaana. Kuumimmat skuupit. TET 2. Olutposti media Oy Rahakamarinportti 3b Helsinki olutposti olutposti. Minus Icon.

Westmalle Tripel

Näyttää varsin hyvältä Chimayn gobletissa. Lisää trappist westmalle tripel. Hyvä olut, lisäksi juorut kertovat että tämä kypsyisi todella hienosti, tuskin maltan odottaa siihen että pääsen korkkaamaan seuraavan yksilön joskus vuoden, kahden päästä. Tuoksussa karamellinen mallas, tammisuutta ja runsaasti kevyen kirpeää hedelmien aromia. Tämä kenttä on pakollinen. Maku on myös hyvä, ellei peräti erinomainen.

trappist westmalle tripel

Westmalle Trappist Tripel

Kullankeltainen, samea, täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, hunajamaltainen, sitruksinen, kevyen hedelmätorttuinen, banaanisuklainen, yrttinen. Välttämättömät Asetukset OK. Redhawk, 7. Dubbelmaista mausteisuutta ja luumua on myös joukossa. Tuoksu on hedelmäinen, alkoholia runsaasti , toffeeta, makeutta, terävä. Jos haluat juoda hyvään tarkoitukseen sen sijaan että lihottaisit osakkeenomistajien taskuja valitse aito trappist. Westmalle Tripel on utuinen, kultainen olut, jonka iso, tiivis, kestävä ja kumpuileva vaahto jättää laskiessaan paksusti pitsiä lasin reunoihin.

purmo fcv

:: Westmalle Tripel :: Truyen Westmalle

Nautintasuositukset: asteisena. Näytä alkot. Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa tuotetta enempää. Oluen kaveriksi valikoitui hieman yrttigoudaa Rauman Citymarketin valikoimista. Katso myymäläsaatavuus Tuotteen saatavuus myymälöissä Tuotteiden myymäläsaatavuus päivittyy lähes reaaliaikaisesti.

Westmalle Tripel | Alko

Lisäksi ne ovat lähes aina vielä hemmetin hyviäkin. Tuotearviosi on tallennettu. Maku on myös hyvä, ellei peräti erinomainen. Suuntuntuma on vaahtoavan hiilihappoinen. Artikkelit Reseptit Videot. Kuvassa sai kerrankin jättää pikarissa Chimayn logon näkyviin. Näitä herkkujahan tuli nettitilauksena kotiovelle tuossa taannoin ja pakko sanoa, että olen nauttinut suunnattomasti.