Trap Bar Tangon Paino

Kirjoittaja: Patrik Karlström Vaikee arvostella, kun ei Object Linking and Embedding tuote tullut perille. Voit vaihtaa kädensijasta toiseen helposti tangon kääntämällä. Sulje Siirry kassalle. Voi olla, että alussa liikerata tuntuu liian pieneltä, mutta älä luovuta.

Please wait while your request is being verified…

Tuotteella poikkeava toimitusaika. Suosittelen kaikille tanko antaa vaihtelua normaaleihin maastavetoihin ja myöskin kulmasoutuun. Livepro Hex tanko cm. Hex tanko on ihanteellinen toiminnallisiin voimaliikkeisiin kuten hartianostot, maastaveto, Farmers walk ja monet muut liikkeet — motoriikka. Mahdollistaa uusien entistä monipuolisempien harjoitteiden tekemisen.

trap bar tangon paino

Treenaaminen trap-bar tangolla

Hex bar muodon avulla lantiosi sekä painot saadaan samaan linjaan, tanko ei paina niskaa eikä sääriä monitoimitangon tarjoaman paremman ergonomian avulla. Kirjoittaja: Mauri Vehkaperä Hyvä ja jämäkkä so far, ei valittamista. Livepro Warrior Bumper Levypaino. Ollut käytössä nyt monta kuukautta. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Tallenna Peruuta.

zowie s1 s2

Wrange HEX Trap bar -tanko | Sportheavy

Tangon päissä on runsaasti tilaa levypainoille aina kg asti. Kategoriat ja tuotemerkit. Täyshitsattu ja vahvistettu rakenne. Toimiva tanko ja hintansa arvoinen. Hyvä ja jämäkkä so far, ei valittamista. Trap Bar tanko taikka Hexabar tanko on erinomainen tanko helpottamaan maastavetoja selkä vaivaiselle.

HC Pro Olympic Trap Hex bar tanko | elektroninen kauppa

Tangolla saa painopisteen kohdilleen ja se ei raahaa sääriä verille. Näytä kaikki Hc Pro jalosteet. Muutaman vuoden olen tällaista hinkunut, nyt piti tilata kun hinta kaikkine postikuluineenkin oli enemmän kuin kohdallaan. Tilaa uutiskirje. Kategoriat ja tuotemerkit.