Transmitter Bluetooth Xiaomi

Toivelista luotu. Matka-adapteri pistokkeeseen 19 Date published: Read the whole description. Kiitos palautteestasi! Beckmann Dr.

Wave FM-lähetin bluetoothilla

Palokunnankatu Seinäjoki Hyllykallio. Olet ostamassa digitaalista tuotetta. Main menu Varaosat Yksityisautoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton renkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Löydä edullisimmat hinta.

transmitter bluetooth xiaomi

Tuotetiedot

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Helsinki Kaari Kannelmäki. Itäkeskuksenkaari 6. Vaatetus Naisten vaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Lasten vaatteet ja asusteet Laukut ja jalkineet. Rated 5 out of 5 by Kaksdee from Kätevä ja helppokäyttöinen Uudessa puhelimessa ei OLE AUX-liitäntää, tällä kuitenkin sain yhdistettyä puhelimen autoon. We might use cookies to enhance your experience. Sammonkatu

paras vartalonkuorinta

Xiaomi Roidmi 3S Bluetooth FM-lähetin, halvin hinta 16€

Nouto myymälästä. Kalevantie Other popular products in the category. Pitkillä matkoilla voi joutua välillä taajuutta hieman säätämään, mutta eipä tuo nyt haittaa. Kauppalinnankuja

FM transmitter Xiaomi Roidmi 3S BT

Turvesuonkatu 2. Oulu Linnanmaa. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Rated 4 out of 5 by Kokkikolomonen from Lisää käyttöarvoa vanhalle autoradiolle Autosoittimessani ei Object Linking and Embedding Bluetooth ominaisuutta tai audiopiuhalle sisääntuloa, joten aloin katsella muita vaihtoehtoja. Hinta Alkaen:. Date published: