Transit Pinto

Kuitenkin pitkäakselivälisessä mallissa säilytettiin yksinkertaisempi jäykkä akselirakenne. Auto Bild Suomi, transit pinto 15, s. Snel geleverd, perfect dankjewel. Ford Motor Company. Ford Transit Connect on Focuksen tekniikkaan perustuva pieni pakettiauto, jota on valmistettu vuodesta lähtien kahden sukupolven ajan.

Ford OHC -moottori

Vuonna Ford esitteli Perkinsin dieselmoottorin korvaajaksi oman 2,4-litraisen York -dieselin, joka oli suuri edistysaskel vanhaan moottoriin verrattuna. Aluksi transit pinto moottorin sijoittamista taaemmas, mutta se olisi verottanut jalkatiloja. Lokakuussa tuotiin markkinoille kasvojenkohotuksen läpikäynyt Transit, jonka koodimerkinnäksi tuli VE Niiden ahtopaine oli rajoitettu 0. Uusi Ford Transit -pakoputki myymälässämme on laadukas tuote.

transit pinto

Sisällysluettelo

Svo Mustangin tuotto nousi vuonna hevosvoimaan. Lyhyt akseliväli puolestaan piteni 2 millimetristä 2 millimetriin. Päästövaatimusten vuoksi se poistettiin käytöstä luvun lopulla ja korvattiin CVH-moottori ja DOHC-moottori , jälkimmäinen on päinvastoin kuin yleinen käsitys täysin uusi design eikä kaksikamerakehitys Pinto-yksikölle. Transit käytti myös kolmatta versiota, jota kutsutaan ”Economy” -moottoriksi. Ford päätyi käyttämään Perkinsin dieselmoottoria, sillä kyseisen yrityksen moottoreita oli aiemminkin käytetty Ford-autoissa.

trek maastopyörät

Ford Transit () – Wikipedia

Poraus ja iskunpituus ovat 89,3 ja 79,4 mm 3,52 ja 3,13 tuumaakun kokonaissiirtymä on 2,0 litraa; ,4 cu 1 cc. Auttakaa parantaa tätä artikkelia mennessä lisäämällä viittauksia luotettaviin lähteisiin. Transit pinto viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Tämä moottori on myös tunnettu Lima – moottorina Lima-moottori laittaa sisään Lima, Ohiomissä se valmistettiin transit pinto kerran se valmistettiin myös vuonna Brasilia alkaen vuodesta Ford päätyi lopulta pidentämään keulaa sen verran, että rivimoottori mahtuisi moottoritilaan. Infobox OK. Yksikön sisäinen Ford-koodinimi oli Tsarja moottori.

Pakosarja Ford Transit OHC PINTO Trateo

Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio. Kyseisestä moottorista valmistettiin sekä neli- että kuusisylinterisiä versioita. Tästä aiheutui tietysti suuria kustannuksia, mutta siihen oli pakko ryhtyä — muuten dieselmoottorit olisivat jääneet pois valikoimasta. Valikko Etusivu Tuoreet muutokset Satunnainen sivu Ohje. Kirjoita meille: auton-osat transitcenter. Evaluaatio 4.