Trampoliinin Suojaverkon Asennusohje

Katso video. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Trampoliinilla hyppiessä on tärkeää että valaistus on kunnossa eikä sillä tule hyppiä huonosti valaistussa paikassa. Nouda ja palauta trampoliinin suojaverkon asennusohje Tokmannin myymälöissä! Rajaa tuotteita Tyhjennä rajaukset Kategoria. Jos haluat laadukkaan ja pitkäikäisen trampoliinin, valitse iSport! Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Turvaverkko ACON Air (3,7-4,6m)

Nimi: Mikko. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj. Trampoliinin tikkaat ovat puolestaan turvallinen ja helppo tapa nousta trampoliinille ja poistua sieltä. Turvaverkko on ommeltu trampoliinin mattoon, mikä helpottaa pystytystä ja purkamista ja parantaa verkon vakautta. Käyttöohje Lataa Lataa.

trampoliinin suojaverkon asennusohje

Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä:

Tarkista myymäläsaatavuus. Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Hei klubilainen! Turvallisia pomppuja trampoliiniemme parissa! Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

p40 pro antutu

Teammate trampoliini 4 m turvaverkolla | Motonet Oy

Galvanointi on prosessi, jossa teräkseen lisätään kestävä ja suojaava sinkkikerros. Tallenna Peruuta. Tuotetietoa Lisätiedot Kritiikit Toimitus. Takaisin Ranta ja picnic Picnic. Takaisin Trampoliinit ja lisävarusteet Trampoliinien lisävarusteet.

Reunasuojus tuotteeseen –

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Trampoliinin asentaminen Ennen asennusta käy nämä asiat läpi Tarkista, että kaikki mukana tulleessa ohjeessa olevat osat löytyvät toimitetusta paketista Käytä asentaessa suojakäsineitä Asenna trampoliini tasaiselle maalle Katso, että trampoliinin yläpuolella on riittävästi vapaata tilaa eikä mitään vaarallisia ja häiritseviä tekijöitä Object Linking and Embedding lähesyydessä. Isoja ja painavia tuotteita kuten patjoja, sohvia ja muita huonekaluja ostettaessa, suurin osa asiakkaista haluaa kotiinkuljetuksen. Kauanko trampoliinin kokoaminen kestää? Nouto myymälästä — Toimitus veloituksetta Tarjoamme verkkokaupassamme suuremman valikoiman kuin myymälöissämme, jotta voimme tarjota mahdollisimman suuren valikoiman tuotteita kaikille asiakkaillemme. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi.