Trampoliinin Reunapehmuste Biltema

Ikean pinnasängyn reunasuojus. Käytetty mutta täysin ehjä ja siisti. Valkoisella pohjalla värikkäitä eläinaiheisia kuvia. Kiinnitys koukuilla trampoliinin reunaan. Hyväkuntoiset, yhden kesän ollut käytössä.

TRAMPOLIINIEN VARAOSAT

Koko 60xcm. Kaikki tuotteet on ladattu. Trampoliinin suojaverkko. Musta 7 tuotteet Vihreä 3 tuotteet. Lisätiedot Myydään 2vk sitten ostettu trampoliinin turvaverkko putkilla. Trampoliini pihalle netistä Trampoliinilla hyppely on huikean hauskaa ja samalla erinomaista ulkoliikuntaa sekä lapsille että aikuisille!

trampoliinin reunapehmuste biltema

Trampoliinin turvaverkko ja reunasuojus 4m

Bilteman cm trampoliinin reunasuojus. Jäi meillä ylimääräiseksi Rajaa tuotteita. Trampoliinit ja trampoliinisetit 21 jalosteet Trampoliinin suojaverkot ja reunat 2 jalosteet. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Lisätiedot Acon trampoliini tikkaat. JavaScript estetty selaimessasi.

one plus 8 pro panssarilasi

Pyöreät trampoliinit | elektroninen kauppa

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Koko pituus cmHinta yht 10e. Jos emme voi toimittaa tuotetta, kauppasumma palautetaan. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Trampoliinin rappuset. Pyöreiden trampoliinien lisäksi löydät meiltä myös suorakulmaiset trampoliinit.

Trampoliinin reunasuojus –

Halkaisija, m. Lähetä arviosi Ladataan Trampoliinin suojaverkko. Lisätiedot Myydään 2vk sitten ostettu trampoliinin turvaverkko putkilla. Trampoliinin jouset 22kpl Vaihtojouset trampoliiniin 3,0mm x mm. JavaScript estetty selaimessasi. Kid Designpinnasängyn reunasuojuspuuvillaauudenveroinenkorkeus 28cmSoita tai txtRing eller txt Tori