Traktorimönkijä Ruohonleikkuri

Palaa etusivulle. Siirry tilaamaan. UTV mönkijän varusteet. Näytä vain heti ostettavissa olevat tuotteet. Leikkauskorkeus Alarullalla ja etupyörillä säädettävissä cm.

Ruohonleikkuri Mönkijään

Hintaan ei sisälly moottoriöljyjä eikä akkua. Oma tili Kirjaudu sisään. Mönkijän laukut ja telineet. Finman mönkijän ruohonleikkuri määrä. Hyppää sisältöön.

traktorimönkijä ruohonleikkuri

Raivaussaha RAMMY Rotary mower 120 ATV PRO mönkijään

Toimitus- ja maksutavat. Puskulevyn korvalliset mönkijässä, reikä Ø10mm tai UTV mönkijän varusteet. Hintaan ei sisälly moottoriöljyjä eikä akkua. Hyväksy cookies. Ruohonleikkuriin myönnetään 5 vuoden runkotakuu. Kevyt ja kompakti.

suojahuppu grilliin

Finman mönkijän ruohonleikkuri – Vedettävä ruohonleikuri – Mönkijä Center

Halkomakone mönkijään. ATV Etuleikkuri. Vetokuulaan kytkettävä vedettävä ruohonleikkuri on todella laadukas ja kompakti paketti. Viherleikkurit ATV-viherleikkurimme ovat ideaali ratkaisu kohteeseen, jossa perinteinen työnnettävä leikkauskalusto jää liian pieneksi. Laita kuva vaihtolaitteestasi.

Ruohonleikkuri Mönkijään – US-Maahantuonti

Etuasenteinen ruohonleikkuri. Varustettu sivusiirtosarjalla, leikkuri voidaan siirtää 32 cm vasemmalle tai oikealle sivulle. Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Easily adjustable cut height mm. Katso esittelyvideo. Rammy on mönkijän edessä, joten näkyvyys ja käsiteltävyys on loistavaa.