Trafi Henkilöauton Tiedot

Moto Guzzi. Moottori – Suomen suurin autolehti – Autoliiton jäsenenä saat lehden muiden jäsenetujen lisäksi. Hae helposti omistajan tai haltijan puhelinnumero Haluatko saada nopeasti yhteyden ajoneuvon omistajaan tai haltijaan? Ajoneuvohakuja voi tehdä tuttuun tapaan rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla Autokaupan yhteydessä ostajan on hyvä tarkistaa ajoneuvon rekisteri- ja verotiedot. Olit sitten ostamassa käytettyä tai haluat vain vakoilla vanhan ajokkisi menoa, tarkasta auton trafi henkilöauton tiedot Trafin verkkopalvelusta kätevästi ilmaiseksi. Hae helposti ja nopeasti monipuoliset moottoripyörän rekisteritiedot. Tiedä mitä ostat.

Julkiset ajoneuvotiedot ja veronmaksu -palvelu auttaa varmentamaan tiedot autokaupan yhteydessä

Rekisterinumerohaulla saat ajantasaiset ajoneuvon tiedot Traficomin järjestelmästä. Ikiliikkuja Toyota Land Cruiser J70 trafi henkilöauton tiedot myyty seuraaviksi kahdeksi vuodeksi loppuun — sen jälkeen juhlitaan nelikymppisiä Ajoneuvot Hae helposti ja nopeasti peräkärryn rekisteriote. Syötä vain peräkärryn rekisterinumero. Ajoneuvon verotiedot eivät sisällä veron suorittajan nimeä, mutta näet, onko kyseessä nykyinen, aiempi vai viimeisin ajoneuvoveron maksaja. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi osto- ja myyntitapahtumat sekä tilanteet, joissa pitää saada yhteys ajoneuvon omistajaan tai haltijaan. Puhelun jälkeen voimme lähettää ajoneuvon tiedot sinulle myös tekstiviestillä tai sähköpostilla.

trafi henkilöauton tiedot

För att kunna använda Suomi.fi-nättjänsten krävs att man godkänner Javascript i webbläsaren.

Rekisterinumerohaun avulla voit varmistaa ajoneuvoon ja sen omistajaan liittyvien tietojen luotettavuuden. Palvelusta saatavia tietoja ei saa käyttää lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Ajantasaiset tiedot tulevat Traficomin järjestelmästä. Saat ajantasaisen raportin Traficomin järjestelmästä. Käytännössä maksulla saa haltuunsa koko tunnetun omistaja- ja haltijahistorian. Lisäksi saat tietokantaamme perustuvan hinta-arvion ajoneuvolle.

tjäreborg sisilia

Rekisterinumerohaku | Selvitä ajoneuvojen Trafi-tiedot

Näet moottoripyörän perustiedot mallista valmistusvuoteen ja tekniset tiedot moottorista renkaisiin. Lisätietoja Ajoneuvotiedot ja veronmaksu -palvelu Asiakaspalvelun yhteystiedot. Jossain tapauksissa myös painomitat ja massat voivat olla arvokasta tietoa — nämäkin ovat saatavilla ilmaiseksi. Saat ajantasaiset tiedot Traficomin järjestelmästä. Numerohaku Nimihaku Osoitehaku Rekisterinumerohaku tekstiviestipalvelut.

Rekisterinumerohaku helposti –

CF Moto. Artikkelin kirjoitushetkellä palvelun ilmaisiin ominaisuuksiin kuuluvat ajoneuvon tekniset tiedot, seuraava katsastusaikaväli ja tähän liittyen edellisessä katsastuksessa kirjattu matkamittarilukema sekä myös verotiedot. Jos virhe toistuu, voit lähettää palautteen sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tietojenluovutuskiellosta voit lukea täältä. Tekniset tiedot sisältää: Moottorin tarkemmat tekniset tiedot Kuluttaminen- ja päästötiedot Koritiedot Mitta- ja massatiedot Jarrutiedot Rengastiedot Akselitiedot Turvavarustetiedot. Omistajista, haltijoista ja luovutusilmoitetuista näytetään vain nimitiedot.