Traakkipuu Myrkyllisyys Kissalle

Lähde: Sympaatti. Osalla kissoista kasvien nakertelu voi liittyä lajityypilliseen pureskelutarpeen tyydyttämiseen tai suolistosairauksiin, varsinkin jos siihen liittyy runsasta oksentelua tai muita suolisto-oireita. Kissoille myrkylliset kasvit — Valitse muun muassa huonekasvit huolella! Jos kissa traakkipuu myrkyllisyys kissalle aikaa kodin parvekkeella tai pihalla, niihin ei myöskään kannata hankkia kissoille sopimattomia kasveja. Bambu Ananaskasvit kukka Kirjotähdet ei-myrkyllinen mehikasvi Sädelatvat Samettikukat Sarjatähdikki Pullojukka Orkideat Saniaiset Keittiö yrtit, kuten persilja ja minttu. Rekisteröidy palveluun.

Myrkytykset kissoilla

Myös vapiseminen, kutina, suun kuivuminen ja lisääntynyt syljen erittyminen ovat yleisiä myrkytykseen viittaavia oireita. Kissan ja koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru ». Jotta kissa pysyy terveenä, kasvit pitää valita huolella. Lähetä sähköpostiosoitteeseen Nimesi Sähköpostiosoitteesi. Kesän vaaroja ja vaivoja ».

traakkipuu myrkyllisyys kissalle

Keskustelu

Kissoille myrkylliset kasvit Kissoilla on tapana pureskella kasveja ja tätä kautta nauttia myös kasvin erittämiä nesteitä, jotka ovat niille myrkyllisiä. Kommentoi Jaa. Etsi lähin sympaattinen eläinklinikka. Nopealla hoidolla eläinlääkärissä saatiin elvytettyä. Jaa keskustelu.

villasukkia myytävänä

Kissalle turvalliset kasvit – Kissan silmin

Tiesitkö, että myös monet koirat pitävät ruohosta? Joidenkin kasvien kohdalla pelkkä pureskelu ei välttämättä aiheuta oireita, jos kissa ei varsinaisesti syö kasvinosia. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä Hyväksy Tiivistelmä Sivustolla käytetään evästeitä mm. Nenäpunkki ». Tyypillisimmin kissa saa myrkytyksen syömällä vahingossa traakkipuu myrkyllisyys kissalle ainetta, esimerkiksi huonekasvia. Remuliini Jos kissasi on maistellut jotain kasvia tai kukkaa ja kissalla ilmenee joitakin yllä mainittuja oireita, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Traakkipuu, myrkyllinen vai myrkytön? – Yleistä kissoista – Suomi24 Keskustelut

Erityisesti kissat jotka etsivät tuoretta ruohoa. Lisäksi jotkut kasvit ovat vaarallisia vain silloin, jos kesykoira on niellyt niitä suurina määrinä. Vaikka myrkytystila niin kissoilla kuin koirilla on harvinainen, se on silti mahdollinen — lisäksi eläimen nauttiman kasvinesteen määrä määrittelee sen, kuinka vakavan myrkytystilan lemmikki saa. Kuutostieltä pelastetut, somejulkkiksiksi nousseet kissanpennut Rocky ja Rambo saavat yhteisen kodin Mitä koiriin taas tulee, on olemassa joitakin muita koirille myrkyllisiä kasveja, vaikkakin näiden kasvien kukkia koirat eivät OLE yhtä kiinnostuneita pureskelemaan kuin kissat. Eija Quinlan.