Tpms Anturi Ohjelmointi

Aika harvalla rengasliikkeellä varmaan on tuota Opelin kapulaa, sillä kaikista autoista jotka käyvät sesonkiaikaan siellä, murto-osa on sitä tarvitsevia. Kaikkien renkaiden venttiilissä on oma tpms anturi ohjelmointi, jonka avulla saadaan tarkka, pyöräkohtainen tieto. Asiantuntemusta parannetaan hyvällä henkilökunnan tiedottamisella ja viestinnällä. Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinta ja tarjoukset. Anturit asennetaan jokaisen renkaan ilmaventtiiliin ja ne antavat autolle tietoa rengaspaineista.

Tietoa asennuskumppaneille

Tutustu myös alapuolen rengaspainevalvonnan sanastoon. Jos olet epävarma onko autossasi TPMS-järjestelmä, helpoin tapa on tarkistaa auton valmistusajankohta sekä kojetaulun varoitusvalot. Ei toiminut. Kohtahan sen näkee että toimiiko toi. Jokaisella anturilla on oma koodinsa, jonka avulla ajotietokone tunnistaa sen, joten talvirenkaissa olevat anturit eivät OLE kevään renkaanvaihdon jälkeen enää samat kuin talvella ellei myös antureita vaihdeta kesärenkaisiin. Suorat tpms anturi atk-ohjelmointi tulevat luultavasti yleistymään tulevaisuudessa.

tpms anturi ohjelmointi

Tervetuloa verkkokauppaan!

Vaihtoehtoisesti voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen myynti karengas. Yleisanturien yhteydessä tarvitaan kuitenkin lisäksi erityinen ohjelmointityökalu, jolla anturit voidaan ohjelmoida ajoneuvokohtaisesti. Asiakkaille tiedotetaan lakisääteisistä määräyksistä sekä korostetaan turvallisuusnäkökulmaa. Huomaa, että TPMS:n monimutkaisen tekniikan takia renkaiden vaihdon, huoltotöiden ja ongelmien esim. Viesti Kirjoittaja zifo » La Loka 22, am. Lisää koriin. Kloonaus vaatii ajoneuvon läsnäolon, jotta tiedot saadaan kopioitua käytössä olevista antureista.

mini ide to usb

Usein kysyttyä TPMS-järjestelmästä – Vianor

Lähivuosina TPMS:llä varustetut autot yleistyvät entisestään. Eli jos jollain olisi kapulaa Helsingin alueella niin olisin myöskin tarpeessa jossain kohtaa. Vanda Joonas. Tämä voi aiheutua lisätyötä ja kustannuksia renkaanvaihdon yhteydessä. Kotiasennusta ei kuitenkaan voi suositella, sillä asennuksesta johtuvista virheistä voi koitua vaaraa liikenteessä.

Autel TPMS-anturit ja rengaspainejärjestelmä – Autel – Lisätietoa | Autonavaimet

Valitse listalta lähin toimipisteemme ja yhteyshenkilö. Viesti Kirjoittaja Nible » Ma Loka 24, pm. Astra Sports Tourer Innovation 1. Älä poista muovista kaulusta venttiilistä ennen asennusta! Mikäli autoon asennetaan uusi rengas, autoon on asennettava TPMS:n kanssa yhteensopiva anturi. Huomioitava käsiteltäessä pyöriä, joissa on suora TPMS -järjestelmä. Mikäli toimintakyvytön TPMS luokitellaan katsastuksessa saksalaisen StVZO-tieliikenneasetuksen pykälän 29 mukaan vähäiseksi puutteeksi, auton omistajan on korjattava tämä puute välittömästi.