Tpm Windows 10

Onneksi et tarvitse lisäohjelmistoja tietääksesi TPM-version Windows-tietokoneellasi. Oliko näistä tiedoista hyötyä? Valitse lopuksi Security processor details Tietoturvaprosessorin tiedot -linkki, jolloin näkyviin tulee kuvassa C näkyvä näyttö. TPM-versio 2. Kuva 6: BitLockerin käytön jatkaminen hallintakonsolissa. Telegram-kanavan luominen Pikaopas.

Mikä on TPM-turvapiiri?

Tyhjennä ohjeet. Haittaohjelmat, erityisesti lunnasohjelmat ja niihin liittyvä rikollinen toiminta, ovat tietokoneiden käyttäjien vitsaus kaikkialla, ja ne on pysäytettävä. Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on avata Suorita-ikkuna Windowsissa ja sitten voimme etsiä sitä. Kiitos laitteistopohjaisen sirun, joku on paljon monimutkaisempi käyttää tietojamme, koska se ei OLE muistissa. Saat uudet ominaisuudet tpm windows 10 joukossa. Aivan ensimmäiseksi on suositeltavaa selvittää TPM-laitteesi tila, puuttuuko se Windows-järjestelmästäsi vai onko se poistettu käytöstä.

tpm windows 10

Katso myös

Tällöin järjestelmä ei pysty määrittämään, koskeeko ongelma laitettasi. Valitse Suojauskäsittelijä -kohdasta Suojauskäsittelijän tiedot. Jos haluat tarkistaa, toimiiko tietokoneesi TPM 2. Ei vastannut näyttöäni. Näkyykö Security-kohdassa TPM?

wave suojakuori

Mikä on TPM Windows ssä: käyttötarkoitukset, edut ja yhteensopivuus | ITIGIC

Tällöin voimme poistaa kaikki TPM: ään tallennetut avaimet, jotta asennus on puhdas ja uusi käyttöjärjestelmä voi toteuttaa kaikki tähän suojaustekniikkaan perustuvat toiminnot. XPS ja Alienware — Ultrabook-kannettavat ja parhaillaan toimitettavat tietokoneet. Valitse Windows Updatesta Etsi päivitetty ohjainversio. Haluatko antaa lisäpalautetta? Tuki Tietämyskannan artikkeli.

TPM n ja suojatun käynnistyksen aktivointi Windows ssä –

Valitse Tarkista päivitykset -painike. Toisissa tapauksissa tietokoneen laitteisto voi olla liian vanha käsittelemään uusia turvallisuusvaatimuksia. Joissakin TPM-piirisarjoissa on tietoturva-aukko, joka voi vaikuttaa käyttöjärjestelmän suojaukseen ja lisätä Windows 10 -käyttöjärjestelmiin kohdistuvia riskejä. Jos näkyy, muita toimia ei tarvita. Kyllä Ei. Mutta jos näet edelleen virheen, niin perform an antivirus scan. TPM-versio 2.