Tp Link Wifi Deco M5

Neljä tehokasta sisäistä antennia mahdollistaa erittäin kattavan verkon 2 Gigabit ethernet porttia Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tilaa uutiskirje ja voita. Siirry tilaamaan. Tukiaseman koko: mm x 38 mm Pakkauksen sisältö: Deco M5 reititin, verkkovirtalähde, Ethernet-kaapeli, käyttäjän dokumentaatio. Mesh-verkkojärjestelmä koostuu useasta pienestä reitittimestä, jotka toimivat saman tp link wifi deco m5 verkon tukiasemina. Sulje Siirry kassalle.

TP-Link Deco M5 WiFi-järjestelmä

TP-Link HomeCare huolehtii verkkosi turvallisuudesta ja mahdollistaa yhteyksien aikataulutuksen ja hallinnan. Tuotekoodi: Tuote on lisätty toivelistalle. VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Peluu – Gaming.

tp link wifi deco m5

Tuotteen kuvaus

Pelaaminen – Gaming. TP-Link ART valitsee automaattisesti suorimman reitin kotisi kaikille laitteille Deco-laitteiden sijainnin perusteella. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Decon asentaminen on helppoa. Verkon laajentaminen on helppoa Deco-reitittimillä. Deco-järjestelmällä teet nopean ja kattavan verkon kotiin tai toimistoon. Laitteen käyttämä

perfect care 700

TP-Link Deco M5 AC – Testinurkka

HomeCare sisältää sisäänrakennetun Trend Micro -virusturvan kolmeksi vuodeksi. Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Euronics Tarjouksessa. Bosch ja Siemens Cashback-kampanja. Se luo yhtenäisen WiFi-verkon, jolla voi nauttia saumattomasta yhteydestä kodissa liikkuessa.

TP-LINK Deco M5 WiFi -Mesh-reititin netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Conclusion TP-Link Deco M5 on helppokäyttöinen reititinjärjestelmä, jolla saa langattoman verkon kattamaan koko kodin. Tabletilla, Android- tai iOS-sovelluksella. Yhteys oli kuitenkin edelleen riittävän nopea esimerkiksi elokuvien katseluun suoratoistopalvelusta. Reitittimet ja asymmetric digital subscriber line. Tulostimien värikasetit ja paperit. Reitittimet ja verkkolaitteet. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.