Tp-link Tl-wn725n Linux

Olen yhteydessä Debianiin. Se on toiminut minulle ubuntu lle, mutta ubuntu lle se antaa virheen merkissä. Mutta hei, tarvitsen apua, jos on mahdollista asentaa ohjain kyseiselle wifi-laitteelle Ubuntussa. Voisitteko lähettää tämän kortin asentamisen Open Suse Olemme testanneet sen tp-link tl-wn725n linux asennuksen jälkeen ja käyttäytyvän oikein, tätä sovitinta suositellaan alhaisesta hinnasta, huomattavasta ulottuvuudesta ja pienestä koosta. With its miniature size and sleek design, users can connect the nano adapter to any Universal Serial Bus port and leave it there. Tp-link tl-wn725n linux sama ohjain toimii molemmissa malleissa ainakin sekä OSX: ssä että Windowsissa.

150Mbps Wireless N Nano USB Adapter

Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Javiyo dijo sitten 9 vuotta. Helppo käyttöinen ja muotoilunsa ansiosta helppo ottaa tp-link tl-wn725n linux. Hyvä ja halpa. Kiitos paljon… Erinomainen panos rtleu-ohjain toimii erittäin hyvin Ubuntu Muista, että näiden vaiheiden suorittamiseksi on suositeltavaa, että tietokone on kytketty kaapelilla Netti-verkkoon.

tp-link tl-wn725n linux

Vanha pöytäkone langattomaan verkkoon

Ver 2 toiminut aiemmin, nyt saapuneet ovat Ver 3. MikkoV M mies , 35—44v Toimii kouluympäristössä, eikä ollut kallis investointi. Voisitteko lähettää tämän kortin asentamisen Open Suse Cookie Settings Accept All Cookies. Ohjelmiston tiedot:. Vanhalle pöytäkoneelle langaton nettiyhteys.

unigold moottorisänky

TL-WNN | Mbps Wireless N Nano USB Adapter | TP-Link Finland

Ver 2 ei taida tukea Win10 käyttistä? Hamppe M mies65 tai yliv Toivelista luotu. From United States? Vastaa matkailuautoon. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Kiitos avusta.

Asenna TP-LINK TL-WNN (v2) Wifi-sovittimen ohjain Debianiin ja sen johdannaisiin | Linuxista

Vastaus Jose Luis Reyes C: lle. Voiko helpompaa olla. Sinun on ensin asennettava Yaourt, jotta voit käyttää dkms: ää, paketti on AUR-repoissa ja Yaourtin kanssa ne on helppo asentaa. GO Other Option. Hyvä vastine rahalle, toimii tarkoituksessaan. Jos se näyttää, menee hyvin.