Tp Link Tl Wn725n Linux

Toimii Abitissa. Ubuntu Toimiiko Ubuntu käyttöjärjestelmän kanssa? Tuote on lisätty toivelistalle. Hei, minulla on seuraava ongelma Joukkueeni: Linux 3. Jorge dijo sitten 8 vuotta. En tiedä mitä teen väärin, kiitos etukäteen avustasi.

Asenna TP-LINK TL-WN725N (v2) -Wifi-sovitin Arch Linuxiin ja Ubuntu 12.04+: een

Käännettävä, asennettava, päivitettävä ydin, ladattava moduuli jne. Ja mitä laiteohjelmistoa WiFi-sovitin käyttää? Olet tervetullut, tule kun haluat pitää hauskaa. Delfl 25—34v Your browser does not support JavaScript. Tommiedvard M mies45—54v 4. Samu 25—34v

tp link tl wn725n linux

17 kysymystä

Vastaa Victorille. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kiitos avusta. Erinomainen opetusohjelma! Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Se toimi täydellisesti, mutta koodi antaa virheen käännettäessä.

oven painike

TP-Link TL-WNN Wireless N Nano WLAN sovitin | elektroninen kauppa

Laite on vanhaa mallia, mutta tärkein eli Abittiyhteensopivuus on hyvä. Hei, valitettavasti tämä menetelmä ei toimi minulle, koska kun muistikirjan wifi-kortti on vahingoittunut, en voi ladata mitään, koska minulla ei OLE Internetiä. Tämän sovittimen versiolle 1 RTL cus -Jos sait sen täältä- on. Toimiiko Vistassa? Voit tehdä sen myös konsolin kautta komennolla: sudo service network-manager restart Toivon, että käyttäjät, joilla on sovitin TL-WNNnämä tiedot ovat erittäin hyödyllisiä sinulle. Jaakko M mies45—54v Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Asenna TP-LINK TL-WNN (v2) -Wifi-sovitin Arch Linuxiin ja Ubuntu +: iin | Linuxista

Tällä saatiin Abitti vihdoin toimimaan uudessa muka Abittivalmiissa koneessa. Toimiiko Vistassa? Leandro Leiva dijo sitten 7 vuotta. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Asenna päätelaite AUR: n kautta paketti ohjaimen kanssa: yaourt -S dkmseu Älä muokkaa mitään asetustiedostoja ja anna Yaourtin ladata, kääntää, pakata ja asentaa ohjainta ja konfiguroida sitä. Jumala auta meitä.