Tp-link Reititin Asetukset

Se vaihtelee eikä välttämättä Object Linking and Embedding Napsauta painiketta Säästää Tallenna muutokset ja kirjaudu takaisin reitittimen hallintapaneeliin kirjoittamalla juuret määrittämäsi salasana. Löydä viimeisimmät teknologiauutiset ja asiantuntijoiden tekniset tuotearvostelut. Powered by inSided. Melko mahtava For the King saa jatko-osan vuonna 28 toukokuun,

TP-Link Reititin Tulo

Osuus Tweet Lähettää. Hallinnoi suostumusta. Sitten painamme käyttöliittymän asennus. Hyväksyn Käyttöehdot. Indeksi 1 Kuinka määrittää TP Link -modeemi vaihe vaiheelta 1. Kuinka sammuttaa Windows 11 -tietokone 3 päivää Sitten. Tykkää Lainaa Jaa.

tp-link reititin asetukset

Reitittimen määrittäminen

Lisätietoja, Tarkista virallinen nettisivu nyt. Ne tarjoavat nopean verkkoyhteyden, voivat toimia sekä palomuurina että reitittimenä ja tarjota langattoman yhteyden kiinteistösi sisällä. Lopuksi, varmista, että merkinnän vieressä on valintamerkki Ota tämä syöttö käyttöön jotta sääntö olisi aktiivinen ja napsauta painiketta hyväksyä soveltaa muutoksia. Kirjanmerkkien tuominen Chromesta Firefoxiin. Siirry sisältöön. Unohditko salasanasi? Indeksi 1 Kuinka määrittää TP Link -modeemi vaihe vaiheelta 1.

type 2 latausliitin

Selitys TP-Link-reitittimen asetuksista

Lue myös. Seuraa meitä. Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida. On myös huomattava, että käyttäjän täytyy olla varovainen reitittimen asetukset, koska ne voivat rikkoa internetyhteys, jos he eivät tiedä oikea tapa muuttaa sitä. TP-Link Wi-Fi -reitittimen asetukset. Kirjaudu sisään Kirjaudu Elisa Tunnuksella tai.

– TP-Link-reitittimen asetukset

Opi uusimmista vempaimista ja kuluttajateknologiatuotteista viihdettä, pelaamista, elämäntapaa ja paljon muuta varten. Selitys TP-link-reitittimen muuntamisesta signaalinvahvistimeksi. Oletus Käyttäjätunnus- admin, Salasana- admin, Jos et Object Linking and Embedding muuttanut. Verkon muodostamiseen tarvitset modeemin, jossa on aktiivinen Netti-yhteys, ja yhden tai useamman tietokoneen. TP-Link reitittimet ovat yksi eniten käytetty reitittimet ja se on erittäin helppo Kirjaudu TP-Link reitittimet ja hallita.