Tp Link Ac 1300 Driver

Valmistajan sivuiltakaan. Saatavuus Turun myymälässä Turun myymälän varasto. Mitat LxSxK 78,5x,8×21,5mm. Download Center For firmware, drivers, user guide, utility or any other download resources, please select the product model number through the search engine or the tab list. Pieni langaton verkkokortti, jonka liität tietokoneeseesi Universal Serial Bus-portin kautta. Adapteri on käytössä rintamamiestalossa ja ainakin puuseinien läpi kantama on hyvä. Archer T3U.

WLAN | Verkkokortit

Tukee Windows VistaXP. Takuu 12kk. Tukee Windows XPVista. Olin varautunut etsimään ajuria valmistajan sivulta. Follow Us World Wide Web.

tp link ac 1300 driver

Archer T3U

Antaisin viisi tähteä, mutta Nimi Hinta Näytä tulokset:. Sopii sekä kannettavalle että pöytäkoneelle. Your browser does not support JavaScript. Pelaa myös Ubuntussa.

scott hiukkassuodatin

Download Center | TP-Link Finland

Ledit power, link, activity. Hyvä ostos ja toimii niikuin on luvattu. From United States? Wi-fi boxi on talon alakerrassa ja kone yläkerrassa ja ei ongelmia. Mutta kun nostaa T3U:n jatkopiuhan avulla pöydän yläpuolelle, niin pelittää tosi hyvin. Paketissa tulee kyllä mukana asennus cd, mutta tämä on vähän vanhanaikainen ja ikävähkö ratkaisu. Hyppäsi heti 5 Ghz verkkoon ja ihan kohtuullisesti kulkee bittikin, kun etäisyyttä on tukiasemaan neljä metriä.

WLAN | Verkkokortit / – kaikki mitä tarvitset

Nauti vakaasta Wi-Fi-yhteydestä koko kotiisi. Mahdollistaa nopean langattoman suorituskyvyn. Eliminoi näin olleen alueet joissa ei aimmin ollut verkkoyhteyttä. Signaali hyvä, vaikka reititin eri huoneessa. Ei toimi Windows 10ssä. GO Other Option.