Toyota Yaris Suv 2021

Suloisia ideoita pääsi­äis­kat­taukseen. Mikä auto: täysin uusi Toyota pienten katumaasturien luokkaan. AWD-i-nelivetojärjestelmä tuo autoon yhden sähkömoottorin lisää, ja se on sijoitettu taka-akselille. Mistä tänään puhutaan? Pikkuautojen akilleen kantapää on melutaso, eikä Yaris Cross tee tässä poikkeusta. Ensitesti: Toyota haluaa ylivoimaiseksi ykköseksi pienten katumaasturien kuumenevassa luokassa. Toyota lähtee viimein mukaan kompaktien katumaasturien luokkaan.

SsangYong Torres: Tulevan katumaasturin ensimmäiset teaser-kuvat julkistettiin

Ensimmäiset autot saadaan Suomeen arviolta lokakuun aikana ja asiakastoimitukset käynnistyvät vuoden viimeisellä neljänneksellä. Suosittelemme pitämään kaikki cookies päällä mutta voit tarvittaessa tehdä muutoksia asetuksiin alla olevan valinnan kautta. Kaikki koeajot. Tämän kokoluokan katumaastureissa ei nimittäin OLE totuttu nelivetoa näkemään. Nelipyöräveto on tarkoitettu avustamaan hankalissa kelioloissa liikkumista – pysäköintipaikalta lähdettäessä, liukkaan rinteeseen kiipeämisessä ja toyota yaris suv 2021 suomen talvessakin tyypillisiin tilanteisiin. Mittakaavasta kertoo jotakin se, että Euroopassa se on tarkoittanut vuoden ensimmäisellä puoliskolla lähes 1,2 miljoonaa myytyä autoa. Ajassa Iltalehti.

toyota yaris suv 2021

Keskustelu

Miten toimitaan? Active 5-ovinen Alkaen Samaa kuin perus-Yariksessa, mutta Cross-mallin kori on isompi. Se on ai­noa hyb­ri­di­mal­li seg­men­tis­sään, mis­sä ne­li­ve­to on tar­jol­la. Niinpä autoon pääsy tai vaikkapa lastenistuimen kiinnittäminen on vaivalloista. Heti auton nähdessään on helppo sanoa Yaris Crossin olevan emomalliaan isompi joka suuntaan.

sony a 7 i

Yaris Cross | Toyota Suomi

Sähköautot Raportti paljastaa: Toyota kehittää uutta manuaalivaihteistoa — sähköautoihin. Hybridivoimalinja toimii sulavasti ilman minkäänlaisia katkoja toyota yaris suv 2021. Suomessa niin sanottujen B-SUV:ien osuus on toistaiseksi vajaat kymmenen prosenttia kokonaismarkkinasta, mutta osuus on nousussa. Nelivetoisessa Yaris Crossissa voi ajotilan valita myös lumelle tai maastoon, minkä lisäksi kojelaudasta löytyy alamäkihidastimen kytkin. Matkustamon pituusmitat ovat samat kuin perus-Yariksessa, mutta korin korkeuden ansiosta matkustamo tuntuu paljon väljemmältä etenkin etupenkillä. Akseliväli mm: Miksi kuluneen jakohihnan vaihtamisen laistaminen voi tulla todella kalliiksi?

Koeajo: Toyota Yaris Cross – kasvavaa katumaasturimarkkinaa valtaamaan

Tämä takaa mielenrauhan niin matalan kulutuksen kuin alhaisten päästöjenkin suhteen. En itse ottaisi tähän autoon tuumaisia matalia renkaita alle. Moottori – Suomen suurin autolehti – Autoliiton jäsenenä saat lehden muiden jäsenetujen lisäksi. Toyota Yaris Cross on näppärä paketti, joka kulkee meidän markkinoillamme aina hybridivoimalinjan turvin. Jyrki Hämäläinen Ajettavuutta arvostellessa on muistettava ottaa huomioon, että Belgiassa ajetut Yaris Crossit olivat erittäin hyvin varusteltuja, mikä tarkoittaa tuumaisia pyöriä.