Toyota Yaris Hybrid 2012

Muut muutokset sitten edellismallin ovat yksityiskohdissa: uudet tuuletusventtiilit, siniset mittariston ja painikkeiden taustavalot sekä uudenlaiset multimediajärjestelmän ohjauspainikkeet. Liity nyt! Kaistaviivojen tunnistukseen perustuva järjestelmä toimii, jos viivoitus näkyy, joten talvisin avustimen toimivuus voi olla epävarmaa. Istuinten sivuttaistuki on jämäkkä. Kaikissa malliversioissa on vakiona tukku aktiivisia turvavarusteita, toyota yaris hybrid 2012 Toyota käyttää nimitystä Safety Sense. Suosikkilistasi on täynnä. Suomessa kehitetty ajotietojen keräys paljastaa hybridien kyvyt — ja pihit kuskit.

Maistiainen: Toyota Yaris 1.5 VVT-i Hybrid – suosikin uusin ekopainos

Uuden täyshybridin tehokkaasta ja tasapainoisesta pysähtymisestä vastaavat levyjarrut, jotka ovat edessä jäähdytetyt. Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Uutinen Toyotoilla ajavat ovat vakaan merkkiuskollisia. Toyota lienee ainut merkki meillä, joka pystyy tekemään hybrideillään bisnestä. Suomen Toyotalla hybridien osuudeksi ensi vuoden liikevaihdosta arvellaan noin kymmenen prosenttia. Toyota repii hybridimarkkinoilla lisää kaulaa kilpailijoihin tuomalla Yariksesta edullisen hybridiversion.

toyota yaris hybrid 2012

Toyota – haetuimmat mallit

Mikä olisi omaan arkeen sopivin vaihtoehto? Lauri Puintila, Amsterdam. Istuinten sivuttaistuki on jämäkkä. Toyota on hybritekniikan uranuurtaja, jonka näkemyksen hybridien järkevyydestä jakavat nykyisin jo monet muutkin autonvalmistajat. Etenimme sähkön voimin yli puolet ajoajasta.

radisson blu lahjakortti

Autoesittely Toyota Yaris hybrid |

MV Agusta. Driveco kerää tietoja automaattisesti koeajon matkasta, kestosta ja keskinopeudesta. Kuljettaja voi valita sähköajon myös manuaalisesti. Automaut ja autoilutottumukset ilmeisesti myös lähentyvät, sillä Yarisiin Euroopassa tehdyt ulkonäköuudistukset otetaan nyt ensimmäistä kertaa Yaris-taipaleella sellaisenaan käyttöön myös Japanissa myytävässä Vitz-sisarmallissa. Kokonaan toinen juttu on, kuinka mielekästä on maksaa pikkuautosta pari tuhatta euroa ekstraa vastaavaan perusversioon nähden.

TOYOTA YARIS HYBRIDI vaihtoautot • autoa myynnissä –

Yariksen bensamoottori perustuu toisen sukupolven Priuksen voimanlähteeseen, jonka komponenteista valtaosa on uusia tai modernisoituja. Mikä olisi omaan arkeen sopivin vaihtoehto? Järjestelmä osaa vaihtaa lähi-ja kaukovalojen välillä, jottei vastaantulija häikäisty. Auton saa myös kaksivärisenä, jolloin sinisen, punaisen, beigen tai valkoisen korin vastapainona katto, pilarit ja sivupeilien taustat ovat mustia. Automalli näki päivänvalon alun perin vuonna Sähköllä kulku on tehty luontevaksi, mutta ennen kaikkea täysin vaivattomaksi. Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen.