Toyota Yaris Cross Hybrid Suv

Toyota Yaris Cross on näppärä paketti, joka kulkee meidän markkinoillamme aina hybridivoimalinjan turvin. Kenelle uusi Yaris Cross sitten soveltuu? Classic Motorshow, Lahti Varsin vankoilla, voisi asian kiteyttää. Jaa Facebook.

Yaris Cross

Harmi monelle lapsiperheelle: Espoon suosituimpiin kuuluva leikkipuisto suljetaan kesäksi. Nissanin täyssähköuutuus Sakura ei Object Linking and Embedding koolla pilattu, mutta edullinen ja kei-luokan vaivaton Ajoneuvot Loppuun vielä varoituksen sana; kokemus saattaa olla koukuttava. Koeajossa Škoda Octavia Combi 1. Lisätietoa on saatavilla evästeasetuksissa.

toyota yaris cross hybrid suv

Ällistyttävää pihiyttä

Yaris Cross tarjoaa erinomaisen yhdistelmän korkeaa istuma-asentoa ja matkustusmukavuutta. Kun Toyota julkisti ensimmäiset kuvat uudesta Yaris Crossista, monella herahti vesi kielelle: auto näyttää hyvältä, sellaisenhan voisi ostaa. Kun jatketaan auton taakse, palaa hymy huulille. Perusrakenne on 2,56 metrin akseliväliä myöten sama kuin tavallisessa Yariksessa, joka on ensimmäisten kahdeksan kuukauden jälkeen maamme rekisteröintitilastossa toisella sijalla Corollan perässä. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello Eniten toivottavaa jättää etäiseksi jäävä ohjaustuntuma, mutta onneksi välityssuhde ja tarkkuus ovat kiitettävästi kohdallaan.

veho autoliike

Yaris Cross suoraan kärkeen

Suurempien etu- ja takaylitysten kautta Yaris Cross on sisarustaan mm pidempi. Luvassa lisää vetyhen­ki­lö­autoja: Ranskalaismerkin pian esiteltävän mallin ensimmäinen teaser-kuva julkistettiin! Mitä seuraavaksi? Aika vaihtaa autonrenkaat? Pääpaino on taloudellisuudessa. Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Autolaina ilman käsirahaa.

Koeajo: Toyota Yaris Cross Hybrid AWD-i – viiden hevosvoiman nelivedolla

Tämä B-SUV-segmentti on ollut viime vuosina nopeiten kasvava autoluokka Euroopassa, ja Suomessakin sen markkinaosuus on jo 8 prosenttia. Autojen ”Mona Lisa”: Mercedes-Benz SLR Coupé huutokaupattiin maail­ma­nen­nä­tys­hintaan miljoonaa euroa — myyntitulot menivät hyvän­te­ke­väi­syys­ra­has­tolle. Valitse auton merkki Valitse merkki. Toyota Yaris Cross muuttuu nelivetoiseksi lisäämällä pikkuruinen sähkömoottori taka-akselille. Koska turvallisuus on aina kaiken Toyotan toiminnan lähtökohta, kuuluu täydellinen Toyota Safety Sense 2. Kaupungin urbaanissa sykkeessä viihtyvä etevän turvallinen kompakti katumaasturi miellyttää varmasti helppoudellaan ja laadullaan kaikkia, muttei Yaris Cross kaihda maantietäkään.