Toyota Yaris Cross 4×4

Myös alusta sallisi suuremmat tehoreservit. Etuvetomallissa voit lisäksi muokata auton tavaratilaa hetkessä näppärän muunneltavan tavaratilan pohjan avulla. Takaisin sivustolle. Akseliväli on Yariksen kanssa sama 2 mm ja autot valmistetaankin samalla Valenciennesin tehtaalla Ranskassa. Ajoneuvot Koeajo Ta­va­ra­ti­lan va­rus­tuk­seen kuu­luu myös uu­si si­don­ta­jär­jes­tel­mä ta­va­roi­den pi­tä­mi­sek­si pai­kal­laan ajon ai­ka­na. Auto Bild Suomi suosittelee myös näitä!

Yaris Cross

Land Rover. Autojen ”Mona Lisa”: Mercedes-Benz SLR Coupé huutokaupattiin maail­ma­nen­nä­tys­hintaan miljoonaa euroa — myyntitulot menivät hyvän­te­ke­väi­syys­ra­has­tolle. Maistiainen: matkailuauto Adria Supersonic -lippulaiva rakentuu Mersun alustalle Ajoneuvot Hyundai i20 Active Cross: Nyt myös automaattina. Takalasien ikkunatummennukset -suhteessa alas taittuvat takaistuimet Kattokaiteet. Active 5-ovinen Alkaen

toyota yaris cross 4x4

HERÄTÄ HUOMIOTA

Toyota Yaris Cross on näppärä paketti, joka kulkee meidän markkinoillamme aina hybridivoimalinjan turvin. Vertailussa kumimaalit – kumpi vie voiton? SsangYong Torres: Tulevan katumaasturin ensimmäiset teaser-kuvat julkistettiin. Säh­köi­ses­ti to­teu­tet­tu­na jär­jes­tel­mä­nä se on kom­pak­tim­pi ja ke­vy­em­pi kuin me­kaa­ni­ses­ti to­teu­te­tut AWD-jär­jes­tel­mät aut­ta­en näin Ya­ris Cross -mal­lia päi­hit­tä­mään. Škoda Slavia: India 2. Järjestelmä ei tarjoa mitään mullistavaa, mutta nyt se edustaa paremmin nykypäivää. Uutinen Mikään ei OLE enää entisellään — ikonisen Toyota Crownin kerrotaan muuttuvan maasturiksi.

power bank 20000

Toyota Yaris Cross ( hv) 4WD CVT | Tekniset tiedot, polttoaineenkulutus , Painomitat

Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -varustelun uusin sukupolvi. Uu­des­sa Ya­ris Cross -mal­lis­sa käy­te­tään To­yo­tan nel­jän­nen su­ku­pol­ven hyb­ri­di­jär­jes­tel­mää. Voi­ma­lin­jan suun­nit­te­lus­sa on kiin­ni­tet­ty eri­tyis­tä huo­mi­o­ta jär­jes­tel­män voi­man­tuo­ton oh­jaa­mi­sek­si mah­dol­li­sim­man res­pon­sii­vi­sel­la ta­val­la. Aika vaihtaa renkaat? Esittely Toyota Sequoia on valmis seuraaviin 15 vuoteen hybridivoimalinjalla ja arjen luksuksella.

Yaris Cross | Toyota Suomi

Nor­maa­lis­sa ajos­sa Ya­ris Cross on käy­tän­nös­sä etu­ve­toi­nen, mut­ta mi­kä­li etu­pyö­rien ve­to­pi­to heik­ke­nee, li­sä­tään mo­ment­tia au­to­maat­ti­ses­ti ta­ka­pyö­ril­le. Perinteinen pikkuauto löytyy käytännössä kaikilta valtamerkeiltä ja useimmilta löytyy myös samaan autoon perustuva katumaasturihenkinen ja hieman korkeampi vaihtoehto. Koeajossa Renault Zoe: Yllätysten sähköauto. CF Moto. Uu­des­sa Ya­ris Cross -mal­lis­sa käy­te­tään To­yo­tan nel­jän­nen su­ku­pol­ven hyb­ri­di­jär­jes­tel­mää. Pit­kä ko­ke­mus täs­tä ko­ko­luo­kas­ta on joh­ta­nut jo hyb­ri­di­tek­no­lo­gi­an nel­jän­teen su­ku­pol­veen var­mis­ta­en uu­den Ya­ris Cross -mal­lin eri­no­mai­sen suo­ri­tus­ky­vyn ja ener­gi­a­te­hok­kuu­den. Valitse merkki.