Toyota Yaris Cross 2021 Test

Liikkeellelähdöt ovat sähkömoottorin ansiosta pirteitä ja taajamassa moottoreiden yhteispeli on saumatonta, mutta maantienopeuksissa ja isolla kuormalla voimantuntu hiipuu. Nyt vuoroon pääsivät varsinaiset tuotantoautot, ja mukana oli myös nelivetoinen vaihtoehto. Jousitusta ja iskunvaimennusta on muokattu mukavampaan suuntaan. Etuvetoisessa mallissa takaa löytyvää yhdystukiakseliston rakennetta on jäykistetty. Vuo­den jäl­keen yli puo­li mil­joo­naa Ya­ris-hyb­ri­diä Eu­roo­pas­sa ovat jo­kai­nen al­le­vii­van­neet vuo­rol­laan voi­ma­lin­jan ta­lou­del­li­suut­ta, ener­gi­a­te­hok­kuut­ta sekä erit­täin kor­ke­aa käyt­tö­mu­ka­vuut­ta.

SsangYong Torres: Tulevan katumaasturin ensimmäiset teaser-kuvat julkistettiin

Korotetulla alustalla ja mustilla muovihelmoilla ei kuitenkaan selvitä kaikista maatilan askareista, eikä ulkomuodoltaan maasturimaisella autolla oikein kehtaisi jäädä sutimaan kaupungin liikennevaloihinkaan. Heti auton nähdessään on helppo sanoa Yaris Crossin olevan emomalliaan isompi joka suuntaan. Sähkömoottoreiden ja 1,5-litraisen bensiinimoottorin yhteisteho on maltilliset 85 kW hv. Nor­maa­lis­sa ajos­sa Ya­ris Cross on käy­tän­nös­sä etu­ve­toi­nen, mut­ta mi­kä­li etu­pyö­rien ve­to­pi­to heik­ke­nee, li­sä­tään mo­ment­tia au­to­maat­ti­ses­ti ta­ka­pyö­ril­le. Toni Jalovaara. Nelivedon lisäksi Yaris Cross erottuu kilpailijoistaan hybriditekniikallaan. Tilaa moottorin uutiskirje tästä.

toyota yaris cross 2021 test

Ällistyttävää pihiyttä

Varsin vankoilla, voisi asian kiteyttää. Siirtyäkö sähköautoon vai pysytelläkö bensa-autossa? Esittelyauton Premium-varustetaso on pikkuautoksi ylellinen ja sisältää uusimmat turvavarusteet. Samalla hinta alkaa lähennellä 40 euroa, mikä vie pienokaisen isompien poikien reviirille. Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan Voita Kontio BearPaw -kesärenkaat!

suunto 3 red

Koeajo: Toyota Yaris Cross Hybrid AWD-i – viiden hevosvoiman nelivedolla

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Tavaratila on järkevän muotoinen ja helposti laajennettavissa. Näin onnistut. Koeajo Maistiainen: Toyota Aygo X korottaa kaupunkiautojen kynnystä. Akseliväli on täsmälleen sama, mutta korimittoja on venytetty. Toyota Yaris otti ensimmäinen erävoittonsa täällä Waterloossa, kun ensimmäinen belgialainen lupaili jo ostaa auton.

Koeajo: Toyota Yaris Cross

Kaikki koeajot. Kulutus on käytännössä todella kohtuullinen ja virallisten arvojen alle pääsee helposti. Huonoa: takatilat, ohituskiihtyvyys, rengasmelu. Super Soco. Lisää koeajoja.