Toyota Yaris 4wd

Ludvig Lindau 6 kuvaa. GR Yaris. Search users. Geneva Motor Show 5. Pituus Leveys lantion korkeudella Leveys hartioiden korkeudella.

Tavoitteena menestys kaikissa olosuhteissa

Tasangoilta dyyneille, soralta jääränneihin, päivin öin. Var köpte du bilen? Toyota Easy Osamaksu -rahoitus esim. Valokuvattu top 10 IAA 6. Emme koskaan lakkaa keksimästä. Ta bort val. Ota yhteyttä.

toyota yaris 4wd

Valitse sinulle sopiva varustelu

Tekniset tiedot ovat alustavia ja vahvistuvat lähempänä tuotannon aloitusta. Toyotan WRC-rallitiimi on ollut vahvasti mukana auton kehityksessä, ja tiimin kuljettajat ovat kehittäneet ja testanneet autoa myös Suomessa Tommi Mäkisen johdolla. Dakar-ralli Äärimmäisten olosuhteiden, poikkeuksellisen maaston ja uskomattoman vauhdin vuoksi Dakarin voitto vaatii paljon muutakin kuin vain nopeutta: myös kestävyys, laatu ja luotettavuus ovat olennaisia. Uuteen GR Yarisiin on saatavilla kaksi varustepakettia, jotka tuovat lisää mukavuus- ja toiminnallisuusominaisuuksia jo valmiiksi erinomaiseen kokonaisuuteen. Emme koskaan lakkaa keksimästä. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi sekä hyödyntääksemme kolmansien osapuolien palveluita sivuston toiminnan parantamiseksi ja mainonnan kohdentamiseksi. Lisätietoa on saatavilla evästeasetuksissa.

rgb ww cw

TOYOTA GAZOO Racing

Sen konepellin toyota yaris 4wd sykkii hevosvoiman tehon ja Nm väännön tuottava 1. Moottoriurheilun haastavissa olosuhteissa tuomme esiin uusia tekniikoita ja uusia ratkaisuja. Tasangoilta dyyneille, soralta jääränneihin, päivin öin. Var köpte du bilen? Takaisin sivustolle. Uuteen GR Yarisiin on saatavilla kaksi varustepakettia, jotka tuovat lisää mukavuus- ja toiminnallisuusominaisuuksia jo valmiiksi erinomaiseen kokonaisuuteen. This is only a part of the search result.

Toyota GR Yaris

Sen seuraaja, uusi GR Hybrid -hyperauto, johdattaa Toyotan tiimin kohti uutta jännittävää kestävyysajon aikakautta. Valitse sopiva varustelutaso. World Endurance Championship Toyotan TS Hybrid -kilpuri kirjasi nimiinsä muun muassa kolme peräkkäistä voittoa legendaarisessa Le Mansin 24 tunnin kilpailussa sekä vaikuttavan sarjan ennätyksiä, kuten nopeimman kierrosajan Le Mansin radalla. Tommi Mäkisen johtama Toyotan WRC-rallitiimi on ollut vahvasti mukana auton kehityksessä, ja tiimin kuljettajat ovat kehittäneet ja testanneet autoa myös Suomessa. Uuden GR Yarisin ratissa voit kokea aitoa ajamisen riemua ja nauttia urheiluajon tuntumasta joka päivä. Ota yhteyttä Sovi videoesittely Katso muita Toyota-malleja.