Toyota Yaris 2004 1.4 D4d

Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu. Pieni kuluttaminen, hyvä ajaa. Ei kovia lukuja mutta tuossa autossa tuntuvia. Ajoneuvot ja liikenne Autot Automerkit Toyota Yaris. Tee huuto Tee huuto.

1.4 dies lastutus

Tiedustelut Paikkamäärä 2. Kaikki osat löytyy. Loukkaava sisältö. Seuraava katsastus 6. Seksuaalinen tai väkivaltainen sisältö. Tarjouspyyntö Katso rahoitus Katso rahoitus Laske vakuutus.

toyota yaris 2004 1.4 d4d

Toyota Yaris 1.4 D4D Diesel

Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue Penkinlämmittimet eivät toimi. Lähetä yhteydenotto. Vaihteiden lkm. Moottori ja laatikko purettu pois.

tomb raider pc 2019

TOYOTA E vaihtoautot • 76 autoa myynnissä –

Kyllä lastutus mielestäni aina kannattaa jos ajaa paljon ja haluaa sitä lisäpotkua. Toyota Corolla 1. Sähköpostisi vaaditaan. Tekniikka toimii hyvin ei syö öljyä. IlmastointiLohkolämmitinKahdet renkaatKauko-ohjattu keskuslukitus Tekniset tiedot Vuosimalli: Mittarilukema: km Käyttöönotto: Autotie täydentää auton tietoja automaattisesti, joten tarkistathan tarkat tiedot myyjältä ennen ostoa.

Toyota Yaris Verso D-4D D4D, 55kw/75hv, 1ND-TV

Liittyvät tuotteet. Näppärä auto. Tule paikanpäälle toteamaan auton kunto. Juuri tehty öljynvaito ja suodattimet. Katso myös mahdolliset voimassa olevat alennukset ostataessasi varaosat nettikaupasta suoraan kotiintoimitettuina. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Moottorilla ajettu tkm ja vie jonkin verran öljyä, myydään myös osina Tori