Toyota Yaris 1.4 D4d 2006

Sitten painoin kaasun pohjaan ja väkisin vaan pyöritin ja se lähti käyntiin. Yaris vm ajettu t häiriö valo syttyy joskus, missä mahtaa olla vika? Tarttee varmaan purkaa lisää että pääsee tutkimaan johtoliitokset sieltä missä vetokoukun johdot on yhdistetty autoon? Iskarit on alkuperäiset ja vieläpä nuo läpi meni katsastuksessa Vai onko joku muu tunnettu vika?

TOYOTA YARIS 1.4 D-4D 5OV

Autokeskus Oy Outlet Hämeenlinna. Uudet kesärenkaat, hyvät talvirenkaat. Vaihdoin paikalleen. Myytävänä hyvä diesel Yaris. Katsastukset läpi huomautuksetta.

toyota yaris 1.4 d4d 2006

Auto1.fi vaihtoautot

Myydään Toyota Yaris V 1. Penkit ehjät ja sisäpinnoiltaan muutenkin moitteeton. Itselläni Toyotoita ollut luvulta lähtien, Hiaset ym. Yaris oikea ikkunannostin ei toimi sulake ehjä? Oireiksi kerrottiin käynnistyksessä viipyilevä öljynpainevalo ja matalilla kierroksillä kylmässä koneessa ilmenevä kova ronksottava käyntiääni. Autolla ajettu nätisti km. Kaikinpuolin siisti Toyota Yaris vm.

sohva kangas alcantara

Toyota Yaris II D-4D (90 hv) | Tekniset tiedot, polttoaineenkulutus , Mitat

Nyt ajettu Yaris vm ajettu t häiriö näkyvä valo syttyy joskus, missä mahtaa olla vika? Renkaat Continental testivoittaja kitkat. Kaikinpuolin siisti Toyota Yaris vm. ABS-jarrujen anturi kimahti

Toyota Yaris tyyppiviat | Autotie

Toyota yaris 1. Katsastukset läpi huomautuksetta. Jos lattiamatto huonosti paikallaan auto ei tarttaa vasta kun kytkin kunnolla pohjassa. Käyntiin ei lähde, onko noissa akku noin pee vai purkaako se akkua vain jotenkin. FindIt Maaliskuu