Toyota Supra 20

Rakenna malli. Lue enemmän. Suojakäsittely vastustaa likaa ja helpottaa tekstiilipintojen puhdistamista. Uudet autot. Näytä lisää. Vaihda mallia.

Toyota GR Supra RZ ’20

ProTect maalipinnan suojakäsittely. Kampanja voimassa Uusi Toyota GR Supra on aina kotonaan, olitpa sitten toyota supra 20 tai maantiellä. Tiivistettyä äärimmäisyyttä ”Tiivistettyä äärimmäisyyttä” -muotoiluteema näkyy selvästi GR Supran linjoissa. Yli 50 vuoden rikkaasta historiasta innoituksensa ammentava uusi GR Supra tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen voimaa, ketteryyttä, huippuluokan käsiteltävyyttä ja puhdasta urheiluauton nautintoa. Hiilikuituiset sivupeilien kuoret.

toyota supra 20

Legenda on palannut

Vakiona tulevat mukautuva iskunvaimennus ja aktiivinen tasauspyörästö huolehtivat puolestaan siitä, että perusajaminen ei muutu kivirekimäiseksi. Sekin on yllättävästi vain kymmenen enemmän kuin edeltäneen sukupolven vanhassa versiossa. Valitse lisävarusteet. Tutustu tarkemmin Toyota. Ei valittuja lisävarusteita. Silti suuremmalla moottorilla varustettu Supra tuntuu enemmän aidolta tapaukselta, sillä siinä ovat kaikki pollea tarjolla. Se ei Object Linking and Embedding lainkaan hybridi, ja lisäksi Supra on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä saksalaisen BMW:n kanssa, jonka vastaava sisarmalli on Z4.

microsoft office 365 home

Tekniikan Maailma

Ammattilaisen suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo nousee, maalipinta pysyy parempana ja koska auto vaatii vähemmän pesua eikä lainkaan vahausta, toyota supra 20 vuosien mittaan käsittelyn hinnan helposti takaisin. Ja kyllähän uusi Supra näyttävä onkin — jotakin muuta kuin toyota supra 20. Tutustu tarkemmin Toyota. Takaisin sivustolle. Multimediakosketusnäytön koko on vakiona 8,8 tuumaa. Tarjoukset ja uutiset Huolto ja korjaus Huoltopalvelut Huoltovaraus Toyota Relax – turvaa määräaikaishuollosta Pikahuolto Toyota Aktiivi Huolto Toyota-merkkihuolto Ilmastointilaitteen huolto Huollon sijaisautot Katsastukset ja tarkastukset Katsastustarkastus Katsastuspalvelu Hybridijärjestelmän kuntotarkastus Vauriotarkastus Korjaaminen ja maalaus Korikorjaus ja kunnostaminen Kiveniskemän korjaaminen Tuulilasi rikki?

Odotettu paluu: Uusi Supra on hyvin epätyypillinen Toyota – Autot – Ilta-Sanomat

Uusi Toyota GR Supra on aina kotonaan, olitpa sitten radalla tai maantiellä. Aivan kuin monessa muussakin nykyaikaisessa urheiluautossa, on Supran ohjaustuntumassa tarkkuutta, nopeutta ja tuntumaa vaikka muille jakaa. Lue lisää: Suomalaiset panivat automerkit järjestykseen: Arvostetuimmat, halvimmat, nykyaikaisimmat Toyota ProTect on tuotu markkinoille yhdessä maalinvalmistaja DuPontin kanssa. Kevytmetallivannesarja 18″.