Toyota Rav4 2005

Ja tämä on lupaus. Pidätämme oikeuden myös tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Huoltokirja löytyy ja huollettu vuosittain. Noudatamme kaikessa toiminnassamme toyota rav4 2005 Suomen lakeja, että hyviä kauppatapoja. Koeajettu RAV4 edustaa malliston toista sukupolvea, jota valmistettiin vuosina Kuvat ja tiedot voi laittaa sähköpostiin.

TOYOTA RAV4 2005→2010 vm kivisuoja

Official image. Maximum allowed length is 80 characters. Rekisteröity pakettiautoksi, takapenkit tulee mukana. Jopa rahtivapaasti. Kevyeltä sen ohjaaminen tuntuu tänäkin päivänä. Be more specific in your search phrase.

toyota rav4 2005

User reviews

Edellinen huolto on tehty kilometrin kohdalla. Available years. Kun palauttaminen on hyväksytty, rahayksiköt palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mahdollinen tuotteen takaisin lähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Raideleveys takana. Huoltokirja löytyy ja huollettu vuosittain.

vesipyssyt prisma

Myydään Toyota RAV4 – ILI | Kamux – Edullisempaa autokauppaa

Juuri katsastettu, mutta jäi muutamasta pikkujutusta kiinni. Älä usko meitä, usko muita. Read more Valuation Add to list Add to list. Review a car. Jäähdytetyt levyt.

Huolto käynnissä | Motonet Oy

Mutta vanhassakin RAV4:ssä istutaan korkealla, ja sehän kai on se Etelä-Suomen kaupunkilaisen tärkein kriteeri ylipäätään maasturin ostolle. Beneficial price Toyota RAV4 2. Where did you buy the car? Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Nimi required. Voimansiirtolinjan rakenne.