Toyota Rav4 2004

RAV 4 ajettu km, huollossa ilmoitettiin että 3 iskunvaimenninta heilahtelunvaimenninta vuotaa ja vaihdettava ennen katsastusta. Rav4 bensa vm aj tkm lohkosta meni kannenpulttien kierteet imusarjan puolelta 5kpl. Auto on vasta huollettu merkkiliikkeessä, määräaikaishuolto tehty. Ihana auto. Tilava matkustamo sisältä – peräkontti voisi olla hiukan suurempi, mutta menettelee tämäkin. Auto on toiminut moitteettomasti, ei pikkuvikoja ja ei sompiakaan. Toyota rav 4 veto hybridi Toyota rav4 2004 11 ajettu 65 tkm.

Toyota RAV4

Korotusautomaatti Anna automaatin huutaa puolestasi valitsemaasi kattohintaan asti. Unohditko salasanasi? Viimeinen alfa. Kirjautuminen epäonnistui Ylläpitäjänä voit kirjautua vain sallituista IP-osoitteista. Toyota rav 4 veto hybridi VM 11 ajettu 65 tkm. En ite ostais mutta kun lahjaks saatiin ja vaimo tykkää.

toyota rav4 2004

Takaisinkutsuja

Jorma Seppälä. Ihana auto. Myy autosi. Rav4 D4D vm. Lohkon kierteet pystyy ammattimies korjaamaan oikeilla työvälineitä moottoria irroittamatta autosta. Kytke JavaScript päälle selaimesi asetuksista, muuten sivusto ei toimi normaalilla tavalla. Katsastuksen todennäköisyys.

skoda 2020 octavia

TOYOTA RAV4 vaihtoautot • 27 autoa myynnissä –

Rav4x4 ei vieläkokemuksia,kuin Kuusamosta Pohjois-Karjalaan,pakkohommata nelipyöräveto,tieolosuhteidentakia,talvinäyttää mitentoimii pääseeköpitkänmäenvuoksi pihaan, jyrkkä. Rav4 D4D vm. Unohditko salasanasi? Kirjaudu sisään Kirjautuminen epäonnistui Ongelmia sisäänkirjautumisessa? RAV 4 ajettu km, huollossa ilmoitettiin että 3 iskunvaimenninta heilahtelunvaimenninta vuotaa ja vaihdettava ennen katsastusta.

TOYOTA RAV4 Keski-Uusimaa vaihtoautot • 84 autoa myynnissä –

Tee ilmainen tunnus. Tais olla joku business varustelu. Yleensä autoista takuut jo umpeutuneet. Omassa takana tkm, mutta taitaa olla vielä edessä enemmän kuin monella Dacialla esim. Asko tolvanen. Vuoden ja 7tkm kokemuksella kuitenkin mainio peli. Ei minkäänlaista vikaa OLE ollut, kerran koiranluut vaihdoin, muuten vain normaalit öljynvaihdot ja jarrupalat tarvittaessa.