Toyota Rav4 2.2 D4d Tyyppiviat

Moottori toimii yli tkm, samoin vaihteisto. Ostettaessa oli auto päästetty ”myyntikuntoon”. Join the conversation You can post now and register later. Eli melkein vaihdan sen sit ennen hajoamista tollavaikka se uudempi on sitten väärän merkkinen. Hyvä että pysyi tiellä, onneksi oli valoisa päivä, näki muut tienkäyttäjät. Useampi satatonnia voi olla utopiaa 4d4 motilla.

Toyota 2.2 diesel ongelmat

Vertailussa kumimaalit – kumpi vie voiton? Rullakokeissa niin mekaaninen kuin hybridi versio on jouduttu työntämään rullilta miesvoimin aivan kaikissa testiversioissa. Jokin muu, mikä? Senkus ajaa ja tankkaa. To­yo­ta on hoi­ta­nut kam­pan­jat esi­mer­kil­li­ses­ti, mut­ta ta­kai­sin­kut­su ei kos­kaan OLE ke­hu­mi­sen ai­he: jo­kin suun­nit­te­lus­sa tai kom­po­nent­tien mi­toi­tuk­ses­sa on alun pe­rin men­nyt ei-toi­vo­tul­la ta­val­la vi­kaan.

toyota rav4 2.2 d4d tyyppiviat

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Se laajensi tajuntaa. Vittumaisia autoja nuo bensa Corollat kun ei tarvi käyttää kuin määräaikaishuolloissa. Tämän ongelman korjaaminen on ollut niin hurja vääntö, että kiinnostaa kovasti saadaanko moottorit loppujen lopuksi toimimaan. Vai haluanko mä edes tietää Autolla on ajettu paljon noilla kinttupoluilla ja kärryä vedetty.

marimekko canvas taulut

RAV4 Kokemuksia – Sivu 2 – Masinistit keskustelupalsta

Olet siinä oikeassa että silakkapurkki tulee veden alla aukaista jo senkin vuoksi että mehevät herkkunesteet tursuavat muutoin purkista jopa 7,5 metrin säteelle vapaassa tilassa. Hankkikaa elämä, tollot. Täytyy varmaan odotella uutta pikku-Lexusta jos se korjaisi tilanteen. Pienet ärsyttävät lamppu tmv. Sain uuden ja sitten se kotio lähtö.

D4d moottorin tyyppivika automyyjän mukaan – Ylläpito –

Mielenkiintoinen retroritari. Lupasvat laittaa kuntoon ja se riitti mulle. Takafillarit tulevat mukaan vasta kun alkaa jo jäämään kiinni. Kontio aliHankkija. RAV-nelosta on tehty kolmessa sukupolvessa, joten minkähän ikäisestä oikein kysyt kokemuksia? Viesti Kirjoittaja jyrinor »