Toyota Katumaasturi

Vakionopeussäädin tekee yhteistyötä kaistallapitotoimintojen ja RSA-liikennemerkkien tunnistuksen kanssa. Kosketusnäyttö toyota katumaasturi 10,5-tuumainen. Hands-free -toi­min­nol­la va­rus­tet­tu ta­ka­luuk­ku avaa nä­ky­män lit­rai­seen ta­va­ra­ti­laan ja sen al­la si­jait­se­viin li­sä­säi­ly­tys­ti­loi­hin. Crossin mittoja voisi verrata vaikkapa Nissan Qashqaihin. Hyundai i20 Active Cross: Nyt myös automaattina.

Toyota Crossover- ja 4×4-mallisto

Etu- ja nelivetoinen crossover eli katumaasturi. Etuvetoisessa on edessä 2,0-litrainen 4-sylinterinen bensiinimoottori ja kW hv ja 83 kW hv sähkömoottori. Toyota Toyota katumaasturi Hienostunut hybridi-katumaasturi saapuu Suomeen Turvajärjestelmä pitää sisällään myös muun muassa toyota katumaasturi kulman vahdin ovenavausassistentilla, joka varoittaa takaa tulevasta liikenteestä ovia avattaessa. Täysin uusi Corolla-malli esiteltiin Belgiassa. To­yo­ta High­lan­de­rin nel­jän­nen su­ku­pol­ven it­se­la­taa­va hyb­ri­di­jär­jes­tel­mä yh­dis­tää 2,5-lit­rai­sen, At­kin­son-syk­liä hyö­dyn­tä­vän ben­sii­ni­moot­to­rin sekä kum­mal­la­kin ak­se­lil­la si­jait­se­van säh­kö­moot­to­rin. Tutustu Toyotan laajaan tila- ja perheautomallistoon.

toyota katumaasturi

Kattava mallisto

Toyota crossover- ja 4×4 -mallisto. Toyota Corolla on pitänyt hallussaan Suomen myydyimmän automallin paikkaa pitkään ja nyt Cross vielä täydentää Corollan hatchback, sedan ja farmarimallistoa suositulla katumaasturiversiolla. Tekniset tiedot: Etuvetoisessa on edessä 2,0-litrainen 4-sylinterinen bensiinimoottori ja kW hv ja 83 kW hv sähkömoottori. Volkswagen ID. Lisää koeajoja. Takana nelivedossa on 30,6 kW:n 41 hv sähkömoottori vääntö 94 Nm. Kaupallinen yhteistyö.

wd green sata ssd 2.5

Toyota SUV, crossover ja nelipyöräveto-autot

Miksi kuluneen jakohihnan vaihtamisen laistaminen voi tulla todella kalliiksi? Jakoketju on vaurioitunut! Hands-free -toi­min­nol­la va­rus­tet­tu ta­ka­luuk­ku avaa nä­ky­män lit­rai­seen ta­va­ra­ti­laan ja sen al­la si­jait­se­viin li­sä­säi­ly­tys­ti­loi­hin. Tekniset tiedot: Etuvetoisessa on edessä 2,0-litrainen 4-sylinterinen bensiinimoottori ja kW hv ja 83 kW hv sähkömoottori. Toyota katumaasturi Ford Explorer 3. Koti ja keittiö. Ota yhteyttä.

TOYOTA MAASTURI vaihtoautot • autoa myynnissä –

Uusi korkeajänniteakku on 40 prosenttia edeltäjäänsä kevyempi. Yaris Cross. Etu- ja nelivetoinen crossover eli katumaasturi. Luvassa lisää vetyhen­ki­lö­autoja: Ranskalaismerkin pian esiteltävän mallin ensimmäinen teaser-kuva julkistettiin! Volkswagen Amarok: Joko V6 tai 4-sylinterinen rivimoottori. Mattoja oman maun mukaan – Testasimme itse leikattavat automatot.